Femz workshops en citygames

Ontrafel jij het raadsel door als eerste de kluis te kraken?!

Prijs: va. €17,50 p.p.

Aantal deelnemers

Minimaal 15 deelnemers. Minder in overleg mogelijk.

Datum en tijd

In overleg, 7 dagen per week mogelijk.

Tijdsduur

Circa 2 - 2,5 uur.

Locaties

Tilburg, overige locaties in overleg mogelijk.

Kraak de Kluis

Kraak de Kluis City Escape is een uitdagende app game welke zich in het centrum van Tilburg afspeelt. Door de stad heen zijn verschillende aanwijzingen en andere locaties verspreid. Deze  dienen jullie te bezoeken. Aldaar aangekomen verschijnt er een opdracht op je scherm. Slagen jullie erin om deze naar succes te volbrengen, komen jullie steeds een beetje dichter bij het ontcijferen van de code Alleen zo zullen jullie erin slagen de kluis te kraken.

Het verhaal van Kraak de Kluis:

Bij de herstructurering van de Piushaven is er een kluis gevonden. Het vermoeden is dat deze kluis in de jaren ’80 in de haven is gedumpt. Dit gebeurde na een pittige achtervolging op het bankrovers duo Janssen & Stoop. Alvorens zij door de politie in de kraag werden gegrepen zouden zij de kluis in de Piushaven hebben gegooid. Janssen & Stoop maakten deel uit van één van de grootste criminele organisaties van die tijd.

Tijdens de achtervolging vielen er 2 dodelijke slachtoffers. Tot op de dag van vandaag zit het duo nog altijd vast. Zij weigeren nog altijd om bekend te maken waar zij de buitgemaakte kluis met inhoud gedumpt hebben. Er is een verklaring van een anonieme getuige die het tweetal kent. Volgens hem heeft hij in opdracht van de bende waar hijzelf en ook het duo deel van uit maakten verschillende aanwijzingen in de stad verborgen.

Aan jullie de taak om deze aanwijzingen op te sporen en op te lossen. De uitkomst zou moeten leiden tot de code van de kluis. Hopelijk slagen jullie erin deze code te kraken. Alleen dan weten we eindelijk of het vermoeden klopt!

Per team 1 smartphone nodig:

Jullie spelen het spel Kraak de Kluis in groepjes van circa 5 personen. Per team is 1 goed opgeladen smartphone nodig. De rest van de techniek stellen wij voor jullie in en volgt op de dag zelf.

Maatwerk app games mogelijk:

Het leuke van onze appgames is dat ze eenvoudig op maat zijn te maken. Zo kunnen we persoonlijke vragen invoeren of andere elementen die passen bij de groep implementeren. Maatwerk bieden we aan bij groepen vanaf 25 deelnemers. Hiervoor berekenen we een meerprijs van €5,- p.p.

Deelnemers & Prijs:

Prijs va.15 deelnemers: €22,50 p.p. incl. btw

Prijs va. 25 deelnemers: €19,50 p.p. incl. btw

Prijs va. 50 deelnemers: €17,50 p.p. incl. btw

Prijs va. 100 deelnemers: op aanvraag.

Specificaties:

Incl:

  • Speluitleg en begeleiding
  • Gebruik van app
  • Een consumptie bij ontvangst (pils/wijn/fris)
  • Een consumptie na afloop (pils/wijn/fris)
  • Een prijs voor het winnende team