Femz workshops en citygames

Crazy tot aan het eind. Dat wordt nog spannend ;)

Prijs: va. €17,50 p.p.

Aantal deelnemers

Minimaal 10 personen.

Datum en tijd

In overleg, 7 dagen per week mogelijk.

Tijdsduur

Circa 2 uur

Locaties

Tilburg

Tilburg de Gekste!

Een superleuk spel in het centrum van Tilburg waarbij je in de meest hilarische situaties beland. Nou ja, je hebt dit wel zelf in de hand hoor! Maar gek is het zeker. Hoe gek? Dat bepalen jullie helemaal zelf. Maar let op! Want alles wordt door jullie vastgelegd en in de groepsapp gezet tijdens Tilburg de Gekste!

Het spel:

Voorafgaand aan het spel worden de spelmaterialen bij ons opgehaald en zullen we hierbij een korte instructie geven aan de organisatie. De rest spreekt eigenlijk voor zich. Vervolgens gaan jullie in teams op pad om de strijd met elkaar aan te gaan door het uitvoeren van verschillende gekke opdrachten die plaatsvinden in het centrum van Tilburg. De opdrachten zullen soms ook typisch Tilburgs zijn en soms gewoon gek ;) Voer je deze goed uit en stuur je deze als eerste in dan levert dit je een heleboel punten op. En! Hoe uitdagender de opdracht hoe hoger het aantal te verdienen punten!

Door een twist die in dit spel verwerkt zit is tactisch spelen op zijn plek. Daarnaast zorgt deze twist ervoor dat het spel er halverwege ineens heel anders uitziet dan gedacht. Stond je onderaan? dan kan je nu ineens koploper zijn! En andersom. Om gek van te worden!! Gedurende het spel wordt het steeds spannender en zal het er nog om hangen wie de meeste prijzen in de wacht sleept!

Aan het einde mogen jullie de materialen weer bij ons inleveren. En wacht jullie de prijsuitreiking door onze spelleiding onder het genot van een lekker drankje! Uiteraard is er voor het winnende team ook een toepasselijke prijs!

We spelen het spel gewoon via WhatsApp zo hebben jullie na afloop zelf alle foto's van dit. TE GEKKE uitje in Tilburg!

Deelnemers & Prijs:

Prijs va. 10 pers: €24,50 p.p. incl. btw
Prijs va. 15 pers: €22,50 p.p. incl. btw
Prijs va. 25 pers: €19,50 p.p. incl. btw
Prijs va. 50 pers: €17,50 p.p. incl. btw
Prijs va. 100 pers: op aanvraag

Specificaties

Incl:

  • Uitleg onder het genot van een drankje
  • gebruik van materialen
  • instructie en opdrachtenlijsten
  • begeleiding tijdens het spel
  • prijsuitreiking met drankje en een prijs voor het winnende team