Femz workshops en citygames

Het blijft tot het einde spannend!!

Prijs: va. €17,50 p.p.

Aantal deelnemers

Tilburg min. 10 pers. Breda eo. locaties min. 15 pers. Minder in overleg mogelijk.

Datum en tijd

In overleg, 7 dagen per week mogelijk.

Tijdsduur

Circa 2 uur

Locaties

Locatie: FEMZ Tilburg / Breda eo. locaties in Nederland.

Escape The Bomb, een originele game die spannend blijft tot het einde!

Onze Escape The bomb game, is een spel waarbij logisch inzicht, het herkennen van aanwijzingen, oplossen van puzzels, raadsels en mysteries van groot belang is! Daarnaast is het bezit van stalen zenuwen een pré. Je komt namelijk terecht in een bizarre wereld waar van alles kan gebeuren! En waar elk detail van groot belang kan zijn om je doel te bereiken.

Het spel:

Jullie verzamelen op onze locatie in het centrum van Tilburg of Breda. Dan opeens ontvangen jullie een videoboodschap van een mysterieuze man. Wat zou deze boodschap zijn? Hij heeft in elk geval niets goeds in de zin. Jullie komen hier snel genoeg achter..

Daarna is er geen tijd te verliezen is het tijd voor het echte teamwork! In de kamer zijn namelijk verschillende aanwijzingen, voorwerpen, hints en uitdagingen geplaatst. Deze dienen jullie op te lossen om de plannen van de mysterieuze man zo op tijd te dwarsbomen. Hiervoor is samenwerken zoals gezegd van groot belang. Want lukt het jullie niet...dan zal Tilburg ten onder gaan aan een catastrofale ramp!!

100% Teambuilding!

Samenwerken is bij deze indoor game noodzakelijk! Jullie gaan namelijk in teams tegen elkaar strijden. Het team wat er als eerste in slaagt om de plannen van de mysterieuze man te doorzien en te stoppen, zal hiervoor worden beloond. Onze escape game is uniek in zijn soort. Wij hanteren namelijk geen max. aantal van 6 personen per game maar max. van 6 pers per team!

Daarnaast is het tevens mogelijk deze escape game op iedere gewenste locatie te verzorgen. Dus indien gewenst ook bij jullie op de zaak!

Escape ervaring voor grote groepen.

De escape game van FEMZ kan ook met grote groepen worden gespeeld! Vraag gerust vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Inclusief drankjes:

Omdat wij vinden dat de totaalbeleving van een uitje goed moet zijn, worden jullie bij ons ontvangen met een kop koffie/thee. Hierna gaat de game van start. Na afloop is er tevens tijd om nog wat na te praten onder het genot van een lekker drankje. Jullie zijn tenslotte toch ook een gezellig dagje uit!

Deelnemers & Prijs:

Prijs va. 10 deelnemers: €24,50 p.p. incl. btw

Prijs va. 15 deelnemers: €22,50 p.p. incl. btw

Prijs va. 25 deelnemers: €19,50 p.p. incl. btw

Prijs va. 50 deelnemers: €17,50 p.p. incl. btw

Prijs va. 100 deelnemers: op aanvraag.

Specificaties:

Incl:

  • uitleg en begeleiding
  • 2 consumpties p.p. ( koffie/thee/pils/wijn/fris )
  • gebruik van alle materialen
  • een prijs voor het winnende team
  • een unieke ervaring met 100% teambuilding