Femz workshops en citygames

Ouderwets vermaak anno nu, tijdens een heerlijk 3-gangen diner.

Prijs: va. €42,50 p.p.

Aantal deelnemers

Minimaal 15 pers. Minder in overleg mogelijk.

Datum en tijd

In overleg, 7 dagen per week mogelijk.

Tijdsduur

Circa 3,5 uur

Locaties

Locatie: Tilburg / Breda eo. steden in Brabant.

Foute Bingo dinerspel, voor een ouderwets lekker en gezellig avondje uit!

Het Foute Bingo dinerspel is het ideaal ter invulling van een informele avond uit met collega's, vrienden of familie. Tijdens het Foute Bingo dinerspel gaan jullie genieten van een drie gangen diner. Tussen de rondes van het diner zullen we diverse bingo rondes spelen. Uiteraard zijn hiermee "fantastische prijzen" te winnen! Het foute bingo dinerspel staat garant voor een avond vol ouderwetse gezelligheid, plezier, lachen, gekkigheid,ludieke prijzen en lekker eten! Ideaal ter invulling van elk teamuitje, bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of familiedag in Tilburg / Breda!

Jullie worden ontvangen op de afgesproken horecalocatie waar jullie vervolgens gaan genieten van een heerlijk voorgerecht. Hierna volgen de eerste bingo rondes waarin je kans maakt op ludieke prijzen maar ook wordt uitgedaagd d.m.v. grappige opdrachten rondes om zo nog meer kans te maken op deze "FANTASTISCHE PRIJZEN" Daarna volgt het hoofdgerecht en gaan we over op de tweede bingo spelronde. Tot slot is er nog een toetje en bestaat de mogelijkheid om nog wat na te borrelen.

Het programma van het Foute Bingo dinerspel ziet er ongeveer als volgt uit:

17.00 - 17.30 voorgerecht:

17.30 - 18.15 eerste deel van het bingospel

18.15 - 19.00 hoofdgerecht

19.00 - 19.45 tweede deel van het bingospel

19.45 - 20.30 nagerecht en mogelijkheid om na te borrelen.

In totaal spelen we 6 bingo rondes dus iedereen maakt meerdere malen kans om te winnen! Dus heb je zin in een te gek en lekker fout uitje! Trek dan je stoutste pakje aan en boek het Foute Bingo uitje ;)

Wij werken samen met een aantal gerenommeerde horecalocaties in Tilburg en Breda:

Voor het onze dinerspellen werken we samen met diverse gerenommeerde horecazaken in Tilburg en Breda. De keuze voor deze locaties wordt in overleg met jullie bepaald en is uiteraard ook afhankelijk van beschikbaarheid en groepsgrootte. Elke locatie heeft zijn eigen drie gangen menu, deze zullen we vooraf voorleggen. Naast het menu kan er natuurlijk ook rekening worden gehouden met speciale dieetwensen en allergieën.

Luxe prijzen mogelijk!

De prijzen welke zijn te winnen en standaard zijn inbegrepen bij de bingo zijn ludieke prijzen met een dikke knipoog. Indien je je medewerkers of gasten luxere prijzen wilt laten winnen dan is dit tevens mogelijk. Afhankelijk van jullie wensen en budget stellen wij graag een prijzenpakket op maat voor jullie samen.

Deelnemers & Prijs:

Prijs va. 15 deelnemers: € 44,50 p.p. incl. btw

Prijs va. 25 deelnemers: € 42,50 p.p. incl. btw

Prijs va. 50 deelnemers: op aanvraag

Prijs locatie Breda: bovenstaande prijzen plus een meerprijs van € 2,50 p.p.

Specificaties:

Incl:

  • Foute Bingo
  • speluitleg
  • begeleiding
  • aankleding dmv. ludieke attributen
  • ludieke prijzenpaketten voor de winnende teams
  • een drie-gangen keuze diner

Wil je vooraf consumpties bespreken is dat tevens mogelijk.