Femz workshops en citygames

Professioneel kliederen met verf!

Prijs: va. €27,50 p.p.

Aantal deelnemers

Minimaal 10 pers. Minder in overleg mogelijk.

Datum en tijd

In overleg, 7 dagen per week mogelijk

Tijdsduur

Circa 2,5 uur

Locaties

Locatie: Atelier Tilburg

Workshop action painting, lekker losgaan met verf!

Onder leiding van onze kunstschilderes ga je tijdens de workshop action painting Tilburg volledig uit je dak met verf in alle kleuren van de regenboog! Dit is gewoon echt heel leuk om te doen en het resultaat mag er wezen.

De workshop:

Jullie worden voor de workshop action painting ontvangen met een lekkere kop koffie of thee met daarbij allerlei lekkers. Onze docente zal vervolgens uitleggen wat jullie tijdens de workshop gaan doen en kunnen verwachten. Ze verteld waar het action painten vandaan komt en wat de achterliggende gedachte hiervan is. Dan gaan de overalls aan en is het tijd voor actie! Eerst nog even oefenen met de technieken op een klein doekje...waarna jullie helemaal los mogen op een groot doek wat niet misstaat in je woning of op de zaak!

Beschermende kleding:

Alhoewel er wordt gezorgd voor beschermende kleding is het aan te raden om zelf ook "oude" kleding te dragen welke vies mag worden. Het kan namelijk altijd gebeuren dat de verf door de beschermende kleding en/of op de schoenen komt.

De workshop action painting is geschikt voor iedereen!

De workshop action painting is de ideale activiteit voor elk vrijgezellenfeest of personeelsuitje. Tijdens de workshop maken we gebruik van acryl verf. Hierdoor is de workshop ook prima geschikt voor zwangere dames.

Ook thema's zijn mogelijk:

Willen jullie een doek maken met daarbij een bepaald thema als uitgangspunt? Bijvoorbeeld teambuilding? Dan is dit ook mogelijk. In overleg met de kunstenares kunnen we de activiteit op jullie verzoek aanpassen binnen het gewenste thema.

Nazorg:

Wanneer de schilder doeken klaar zijn zullen ze na afloop door ons docente nog worden voorzien van een vernis laag. Zij zal met jullie een afspraak maken voor wanneer de doeken kunnen worden opgehaald.

Deelnemers & Prijs:

Prijs va. 10 deelnemers: € 32,50 p.p. incl. btw

Prijs va. 25 deelnemers: € 29,50 p.p. incl. btw

Prijs va. 50 deelnemers: € 27,50 p.p. incl. btw

Prijs va. 100 deelnemers: op aanvraag

Specificaties:

Incl:

* uitleg en begeleiding

* 2 doeken ( 1 klein oefendoek en 1 groot doek )

* alle materialen

* onbeperkt koffie/thee

* wat lekkers voor tijdens de workshop

* afwerking van de doeken zoals vernissen

* beschermende kleding ( desondanks is het raadzaam om zelf ook oude kleding te dragen tijdens deze workshop )