Femz workshops en citygames

Teamuitje Tilburg Breda

Teamuitje of bedrijfsuitje in Breda of Tilburg organiseren?

FEMZ heeft een ruime keus in creatieve, culinaire en actieve arrangementen!

Hebben jij en je team iets te vieren of wil je graag iets aan teambuilding doen? Bestaat jullie bedrijf zoveel jaar en wordt het tijd voor een feestje? Neem dan deel aan één van onze bedrijfsuitjes of teamuitjes in Tilburg of Breda of kies voor één van onze arrangementen en combineer er meerdere. Bij FEMZ Tilburg kun je terecht voor een workshop tapas maken, koeien beschilderen, de grote sportquiz, Deal or no deal! en nog veel meer. Stel nu je eigen teamuitje Tilburg Breda samen in een eigen arrangement en vraag gratis en geheel vrijblijvend je offerte aan!

Zelf arrangementen in Tilburg of Breda samenstellen voor het ideale bedrijfsuitje of teamuitje

Wanneer je er echt een dagje uit van wil maken is het natuurlijk interessant om lekker te combineren met de workshops die we bieden. Bijvoorbeeld iets actiefs met iets culinairs. We adviseren je graag over de mogelijkheden. Samen zorgen we voor de juiste balans tussen nadenken, bewegen en bezig zijn en een lekker hapje eten. In elk geval zorgen we er altijd voor dat jij en je gezelschap zich bij ons in Breda of Tilburg thuis voelen, kunnen we snel schakelen als dat nodig is en bieden we een scherpe prijsstelling voor onze team- en bedrijfsuitjes.

FEMZ gekeurd

Bij FEMZ ben je altijd verzekerd van een professioneel bedrijfs- of teamuitje in Tilburg of Breda. Niet voor niets mogen wij onze naam verbinden aan het Workshop Keurmerk. Dit houdt in dat we garant staan voor werkervaring, veiligheid, een gepassioneerde houding en alles dat bijdraagt aan succesvolle arrangementen. Heb je nog vragen, opmerkingen of suggesties? Neem dan contact op door te bellen met 013-7503926 of 076-7002176 te mailen naar info@www.femz.nl!

Plaats een reactie