Femz workshops en citygames

Trots op Tilburg Quiz

Trots op Tilburg Quiz

Ben jij ook zo trots op jouw stadje en wil jij dit graag bewijzen? Of woon je hier al een tijdje en wil jij laten zien dat je toch echt wel weet wat het betekent om een Tilburger te zijn? Dit is je kans! Tijdens de trots op Tilburg quiz gaan we testen wat jij kent en weet over onze mooie stad. Een stad waar we trots op mogen zijn!! πŸ™‚

Verloop van de Trots op Tilburg quiz

Je wordt bij ons natuurlijk gastvrij ontvangen met een drankje naar keuze. Hierna wordt de groep verdeeld en kan de strijd losbarsten. Onze quizmaster zal jullie vervolgens een flink aan de kaak stellen in verschillende typisch Tilburgse rondes

Spellen die je kunt verwachten zijn onder andere:

 • Tilburgse Taol
 • We gaot ie doen?
 • Het bolletje wol spel
 • Witte gij’t?
 • En nog veel meer!

We gaan natuurlijk nog niet alles verklappen. Je moet het zelf maar komen beleven tijdens jullie vriendenuitje, familiedag of teamuitje in Tilburg,

Uitbreiding mogelijk:

De quiz is op zichzelf al een leuk feestje. Maar wil je bijvoorbeeld een compleet typisch Tilburgs dagje uit? Dan is het misschien ook leuk om de quiz te combineren met bijvoorbeeld een rondleiding in een van onze Tilburgse brouwerijen, een bezoek aan het Textiel Museum of een stadswandeling. Er is hierin van alles mogelijk!

Crazy 88 app battle

Crazy 88 app battle!

Een superleuk spel in het centrum van Tilburg waarbij je in de meest hilarische situatie beland. Nou ja, je hebt dit wel zelf in de hand hoor! Maar gek is het zeker. Hoe gek? Dat bepalen jullie helemaal zelf. Maar let op! Want alles wordt door jullie vastgelegd en in de groepsapp gezet!

Het spel:

Voorafgaand aan het spel worden de spelmaterialen bij ons opgehaald en zullen we hierbij een korte instructie geven aan de organisatie. De rest spreekt eigenlijk voor zich. Vervolgens gaan jullie in teams op pad om de strijd met elkaar aan te gaan door het uitvoeren van verschillende crazy opdrachten. Voer je deze goed uit en stuur je deze als eerste in dan levert dit je een heleboel punten op. En! Hoe uitdagender de opdracht hoe hoger het aantal te verdienen punten!

Door een twist die in dit spel verwerkt zit is tactisch spelen op zijn plek. Gedurende het spel wordt het steeds spannender en zal het er nog om hangen wie de meeste prijzen in de wacht sleept!

Aan het einde mogen jullie de materialen weer bij ons inleveren. Een leuk idee om hierna gezamenlijk naar een nabije horeca gelegenheid te gaan om jullie resultaten te bekijken en zo de winnaars te bepalen. Wij zullen zorgen voor een ludiek prijzen pakket.

City Curling stadsspel

City Curling stadsspel. Een sportieve en ludieke tour in het centrum van Tilburg. Zowel sportief als informatief omdat jullie op deze route naar allerlei typisch Tilburgse bezienswaardigheden en bekende/beruchte plekjes worden geleid. Natuurlijk zullen we jullie hier ook over informeren.

Deze plekjes zijn tegelijkertijd onderdeel van het city curling stadsspel. Aan het begin van het spel komen jullie op onze locatie voor een korte instructie en krijgt elke team een curling set mee. Daarbij zit ook een kaart met daarop de locaties welke jullie gaan bezoeken. Je kunt deze op volgorde van nummer bezoeken maar dit hoeft niet. Zo hoef je niet telkens op de andere teams te wachten tot zij aan de beurt zijn.

We verklappen nog niet alles van het city curling stadsspel

Het City Curling stadsspel zorg voor een heleboel hilariteit. En wordt gespeeld met speciale city curling stenen en vegers. Natuurlijk is er ook op elke plek een curling target! Maar hoe we het precies vorm hebben gegeven willen we nog niet helemaal verklappen πŸ˜‰ dit mogen jullie lekker zelf gaan ervaren! Aan het eind kunnen jullie de materialen bij ons inleveren en is het wellicht een leuk idee om hierna gezamenlijk in een horeca gelegenheid af te spreken en daar de scores uit te rekenen voor het bepalen van de winnaar. Hiervoor geven we jullie uiteraard nog een leuk prijsje mee.

BINGO Battle stadsspel

BINGO Battle stadsspel, een vernieuwend en hilarisch spel in het centrum van de stad. Deze moet je echt een keer spelen!!

We kunnen je we vertellen hoe leuk dit nieuwe staddspel is, echter denk ik dat het beter is dat jullie dit zelf ervaren! Tijdens het BINGO Battle stadsspel gaan jullie op ludieke wijze de strijd met elkaar aan door het spelen van een virtuele bingo.

Jullie maken gebruik van onze game app, in je scherm zien jullie allerlei bingo ballen in de stad liggen. Wanneer je op een bal komt wacht jullie een opdrachten. Dit kan een raadsel, een vraag of doe opdracht zijn. Ook heb je een virtuele bingo kaart met nummer erop. Wanneer jullie de opdracht goed uitvoeren zal het nummer behorende dit nummer op je kaart worden gemarkeerd.

Er zijn maar liefst 5 verschillende prijzen te winnen tijdens het BINGO Battle stadsspel!

En dat is top! Want er zijn natuurlijk meerder prijzen te winnen! Het team wat na afloop het meeste punten heeft die wint de “grand Price” aan het einde van het spel. Maar let op! De andere teams kunnen prijzen stelen! Dit doen zij door als eerste een rijtje vol, een kruis en daarna de hele bingo kaart vol te spelen. Tactiek, snelheid en een heleboel teambuilding komen er dus aan te pas!

Heb jij dus wel in een ludiek en actief teamuitje, familiedag, vrijgezellendag of personeelsuitje in Tilburg? Dan is deze game echt een aanrader! Wil je meer weten of ben je op zoek naar een compleet arrangement voor jullie dag? Neem gerust contact met ons op, wij denken graag met jullie mee.

Eat, Sleep, Play, Repeat arrangement

Eat, Sleep, Play, Repeat arrangement met FEMZ en Hostel Roots! De volgorde mag je zelf bepalen πŸ˜‰

We hebben in samenwerking met Hostel Roots een heel leuk en compleet arrangement genaamd eat,sleep,play,repeat samengesteld. Zowel leuk ter invulling van een teamdag, alsook voor een vrijgezellenfeest in Tilburg!

Dit arrangement is een suggestie van wat wij voor jullie gezelschap kunnen aanbieden daarnaast is er natuurlijk van alles mogelijk.

Hoe ziet het eat, sleep, play, repeat arrangement eruit? (tijden zijn in overleg te bepalen)

14.00 – 15.00 uur: lekkere lunch (incl. 1 drankje naar keuze pils/wijn/fris)

15.00 – 17.00 uur: een city game of app game naar keuze (incl. 2 drankjes naar keuze pils/wijn/fris)

17.00 – 18.00 uur: borreluurtje (2 drankjes naar keuze pils/wijn/fris)

18.00 – 21.15 uur: dinerspel naar keuze

21.15 – ? uur: ben je vrij om de stad in te gaan om daarna te eindigen in een heerlijk bed bij Hostel Roots waar voor jullie de volgende ochtend weer een heerlijk ontbijt klaar staat.

Wil je graag meer weten over de mogelijkheden kwa slapen in combinatie met een activiteit? Neem dan gerust contact met ons op. Wij denken graag met je mee!

Karaoke Diner Party

Karaoke diner party. Een muzikale avond met veel fun en gezelligheid!

Tijd voor een avond met een meer dan muzikaal karakter! Uiteraard wordt ook voor de innerlijke mens gezorgd. Jullie worden dan ook allereerst ontvangen bij een sfeervolle horeca locatie waar jullie starten met een voorgerecht. Als de magen wat gevuld zijn, gaan we beginnen met de Karaoke party!

Jullie spelen in verschillende teams die met elkaar de strijd aan zullen gaan. De rondes die onder meer aan bod komen zijn de Hollandse hits, Kings and Queens of pop en de Gouwe Ouwe. In iedere ronde trekken de teams een nummer welke zij ten gehore zullen gaan brengen. Na een korte “repetitie” en met wat “foute” attributen gaan zij het podium op om de andere teams te verrassen en vermaken met hun act. De teams zullen elkaar gaan beoordelen op zang maar ook goede dans moves worden zeer gewaardeerd en kunnen dan ook op de nodige punten rekenen πŸ˜‰

Het team dat de beste scores behaald wint deze karaoke battle en mag zich karaoke king en/of queen noemen.

Het programma ziet er ongeveer als volgt uit (starttijd in overleg):
18.00 – 18.30 uur voorgerecht
18.30 – 19.30 uur karaoke party deel 1
19.30 – 20.30 uur hoofdgerecht
20.30 – 21.30 uur karaoke party deel 2
21.30 – 22.00 uur nagerecht

De karaoke diner party is zowel geschikt voor uitbundige bedrijfsuitjes alsook voor hilarische vrijgezellenfeesten.

Wij werken samen met een aantal gerenommeerde horecalocaties in Tilburg en Breda:

Voor het onze dinerspellen werken we samen met diverse gezellige horecalocaties in het centrum van Tilburg en Breda. De keuze voor deze locaties wordt in overleg met jullie bepaald en is natuurlijk ook afhankelijk van beschikbaarheid en groepsgrootte.  Natuurlijk kan op elke locatie ook rekening worden gehouden met speciale dieetwensen en allergieΓ«n.

Ondeugende vrijgezellendag!

Ondeugende vrijgezellendag! Een vrijgezellendag met hele dikke knipoog πŸ˜‰

Een vrijgezellendag met een ondeugend tintje! Lachen is dan ook gegarandeerd. Evenals rode oortjes πŸ˜‰ Β Deze dag is compleet verzorgd van workshop tot en met dinerspel! Wij organiseren jullie ondeugende vrijgezellenfeest in Tilburg tot onvergetelijk uitje! Het enige wat jullie hoeven te doen is kiezen welke activiteit jullie graag willen en wij doen de rest! Enne…wij zullen zorgen voor maskertjes voor het geval jullie iets te ondeugend worden πŸ˜‰

Programma indicatie van de ondeugende vrijgezellendag in Tilburg

Hieronder krijg je een indruk van hoe de ondeugende vrijgezellendag er ongeveer uitziet. De tijden zijn in overleg nog aan te passen.

13.30 – 14.00 uur: ontvangst met een lekkere bubbel

14.00 – 16.00 uur: ondeugende cupcakes, 50 tinten grijs workshop of lullen pimpen

16.00 – 17.00 uur: borreluurtje met 2 drankjes naar keuze en borrelplank

17.00 – 19.00 uur: 50 tinten grijs quiz

19.00 – 21.30 uur: 3 gangen diner.

Is deze ondeugende vrijgezellendag jullie op t lijf geschreven? Vraag dan gerust naar onze beschikbaarheid!

Wil je liever een losse activiteit boeken of een programma op maat samenstellen? Dit kan natuurlijk ook. Vertel ons je wensen en wij gaan hiermee graag aan de slag.

Bites & Bubbles kookworkshop

Bites & Bubbles kookworkshop. Tijd om even lekker te ontspannen met vrienden, familie of collega’s!

Tijdens de kookworkshop Bites & Bubbles ga je met een glas bubbels in de hand samen met je collega’s, vrienden of familie aan de slag om zo de lekkerste gerechten te bereiden. Gerechten binnen het thema Bites & Bubbles. Er is zowel een bier alsook een champagne variant van deze workshop. Deze keuze is aan jullie! De gerechten zullen uiteraard op deze keuze worden aangepast.

Voorbeelden hiervan zijn bijvoorbeeld:

 • Een sabayon van Prosecco
 • Risotto met prosecco en bospaddestoelen
 • Tarbot in champagnesaus

Of wanneer de keuze bier zou zijn kun je bijvoorbeeld denken aan:

 • Een stoofpotje met bier en mangochutney
 • Appelbeignets van bierbeslag
 • Gestoofde champignons met Leffe

En veel meer lekkers! Het aantal gerechten is een beetje afhankelijk van de groepsgrootte. Tot circa 15 deelnemers kunnen we een 3-4 gangen diner bereiden. Bij grotere groepen zullen we meerdere kleine gerechten maken.

Kookworkshops in een informele huiselijke setting:

Onze kookworkshop zijn lekker laagdrempelig. Ze worden in een informele huiselijke setting verzorgd door onze culinaire workshop coach met een passie voor koken en lekker eten. Zij zal jullie vanuit deze passie meenemen en assisteren bij het maken van al het lekkers.

Gezelligheid staat bij al onze workshop voorop. Er zal dan ook voor het nodige drankje(s) en een afsluiting met koffie/thee na worden gezorgd.

Workshop stempels maken

Workshop stempels maken, ontdek hoe jij eenvoudig je eigen dessin ontwerpt!

De workshop stempels maken is een erg leuke en creatieve workshop waarmee je een heleboel kanten op kunt. Zo maak je een eigen stempel naar keuze on ontwerpt hier vervolgens je eigen dessin mee. Dit doen wij op een (make-up) etui welke je na afloop direct mee naar huis kunt nemen. Zo heb je gelijk plezier van je werk! Maar je kunt je stempel natuurlijk ook gebruiken voor het maken van je eigen cadeau papier, kaartjes, logo..noem maar op.

Wat mag je van de workshop stempels maken verwachten:

Zoals altijd wordt je allereerst ontvangen met een kopje koffie/thee met wat lekkers. Hierna volgt een kort uitleg over de verschillende technieken en komen de verschillende illustraties op tafel om te gebruiken of om inspiratie mee op te doen. Je gaat je eigen ontwerp je maken en overzetten op het materiaal wat later je stempel gaat worden. Dan gaan we snijden / gutsen. Als je stempel klaar is gaan we deze testen op papier. Dan nog je kleuren kiezen en je kunt starten aan jouw etui. Deze wordt nog mooi afgewerkt door iets aan de rits te hangen en je bent klaar!

De workshop stempels maken heeft alles in huis wat je van een creatief middagje uit mag verwachten. Het is gezellig, leerzaam en je gaat ook nog eens met een leuk accessoire op huis aan.

Sieraden maken met polymeer klei

Sieraden maken met polymeerklei is superleuk om te doen en je gaat met een hand vol leuks op huis aan!

Tijdens de workshop sieraden maken met polymeer klei ga jij onder leiding van onze creatieve workshop leiding jouw eigen hangers en/of kralen maken van polymeer klei. Polymeer klei is een erg fijn en handig materiaal waar je alle kanten mee op kunt. Je kunt het rollen in elke gewenste vorm, vermengen met een andere kleur voor een marmer effect of je kunt er ook patroontjes in verwerken. Er is van alle mogelijk. Je mag gewoon lekker experimenteren en vervolgens een of meerder sieraden maken naar jouw eigen wens en smaak.

Het verloop van de workshop sieraden maken met polymeerklei:

Je wordt uiteraard ontvangen met koffie/thee en wat lekkers. Hierna volgt een korte uitleg over de verschillende materialen en ga je lekker snel zelf aan de slag! We hebben verschillende kleuren voorradig om uit te kiezen. Daarnaast kun je ook eigen kleuren maken door te mengen. We gaan circa 1 uur kleien. Hierna gaan de creaties een half uurtje in de oven om gebakken te worden.

In deze tijd zullen we even aandacht geven aan de innerlijke mensen. Een drankje met wat lekkers erbij komt op tafel. Hierna mogen jullie alvast in de verschillende sieraad onderdelen snuffelen om te kijken wat je uiteindelijk wilt gaan maken. We hebben zilver en goudkleurige materialen om te kiezen. Er zijn oorbelhangertjes, kettinkjes en enkele kralen om je sieraad mee af te werken. Wat en hoeveel precies je zult maken is ook een beetje afhankelijk van hoe snel je werkt en wat je wilt.