Femz workshops en citygames

Bedrijfsuitje op maat

Bedrijfsuitje op maat, wij denken graag mee!

Naast ons eigen assortiment van meer dan 60 activiteiten hebben wij meer dan 14 jaar ervaring binnen de bedrijfsuitjes branche. Wij hebben dan ook de nodige kennis en contacten opgedaan. Hierdoor weten wij hoe we van elk bedrijfsuitje op maat keer op keer een groot succes kunnen maken!

We weten wat er leeft in onze stad. We kennen de leuke plekjes. Weten wat er is de te doen. We hebben tevens vele leuke relaties opgebouwd met diverse horeca locaties, vervoer aanbieders en aanbieders van uitjes die wij zelf niet in ons aanbod hebben. Dit maakt van ons dé partij om jullie bedrijfsuitje op maat te organiseren.

Voor elk doel een passende invulling.

Vertel ons jullie wensen en wij gaan hiermee graag aan de slag! Is er eerst een plenair deel in het programma om uw medewerkers te informeren? Is de dag puur gericht op fun? Of vind je het leuk om een dag geheel vanuit een bepaald thema als rode draad te in te richten? Alles is mogelijk. Wij vinden altijd een passende invulling voor jullie bedrijfsuitje op maat!

Ben je benieuwd naar wat wij voor jullie kunnen betekenen? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op, wij denken graag met jullie mee!

 

Teamuitje op maat

Teamuitje op maat, wij denken graag mee!

Naast ons ruime aanbod van meer dan 60 activiteiten hebben wij inmiddels meer dan 14 jaar ervaring binnen de uitjes branche. Wij hebben dan ook de nodige kennis en het netwerk opgedaan. Wij weten dan ook hoe we van elk teamuitje op maat een succes kunnen maken.

We weten wat er speelt in onze stad. Wat het aanbod is en hebben vele leuke samenwerkingen met diverse horeca locaties, vervoer aanbieders en aanbieders van uitjes die wij zelf niet in ons aanbod hebben. Dit maakt van ons de partij om jullie teamuitje op maat samen te stellen.

Voor elk team doel een passende invulling.

Vertel ons jullie wensen en wij gaan hiermee graag aan de slag! Of het doel nu teambuilding of puur voor de fun is. Of misschien wel een combinatie van beide. Wij vinden altijd een passende invulling voor jullie teamuitje in Tilburg!

Ben je benieuwd naar wat wij voor jullie kunnen betekenen? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op, wij denken graag met jullie mee!

 

High tea kookworkshop

High tea kookworkshop. Eens wat anders dan gewoon ergens lunchen 😉

Geniet van diverse lekkere high tea gerechten tijdens de high tea kookworkshop. Eens wat anders dan een lunch bespreking! Op onze gastvrije en huiselijke locatie in het centrum van Tilburg gaan jullie in groepjes samen de lekkerste gerechten bereiden.

Super gezellig en er is voldoende ruimte om gezellig te kletsen. Dit alles gebeurt natuurlijk onder leiding van onze culinaire workshop coach met een passie voor koken en lekker eten. Ook voor een vrijgezellenfeest, familiedag is dit een leuke invulling van jullie lunch programma.

Wat wordt er zoal gemaakt tijdens de high tea kookworkshop?

Dat kan van alles zijn, afhankelijk van de groepsgrootte. Uiteraard komen er natuurlijke de bekende klassiekers in terug. Maar ook een aantal eigen originele toppers!

Denk bijvoorbeeld aan:

 • The English sandwich
 • Scones met clotted cream
 • Hartige taart
 • Chocolade petit fours
 • A shot of pink
 • Een lekkere seizoens soep
 • En veel meer lekkers!

Gedurende de gehele workshop schenken wij diverse soorten thee.

Ter afsluiting is er uiteraard nog een kopje koffie of thee met een chocolaatje. Zo kunnen jullie heerlijk na genieten van deze bijzondere en plezierige kook ervaring 😉

Uitbreiding mogelijk voor een compleet dagje uit in Tilburg!

Zijn jullie op zoek naar een compleet dagprogramma voor jullie dagje uit met collega’s, familie of vrienden in Tilburg? Het is mogelijk om jullie high tea kookworkshop uit te breiden met een activiteit ervoor of erna.

Denk bijvoorbeeld aan een creatieve workshop dikke dames schilderen om in thema te blijven. Of wellicht dat een actieve activiteit zoals een citygam wat meer in jullie straatje past? Er is bij ons van alles mogelijk. Vertel ons je wensen en wij denken hierin graag mee.

Kookworkshop Italiaanse stijl

Kookworkshop Italiaanse stijl. Hmmm. yum!

Koken a la di mama! Lekkere gerechten met pure ingrediënten. Gerechten die je moet delen omdat ze met liefde zijn bereid. En natuurlijk koken we deze gerechten omdat ze gewoon erg lekker zijn! Wat we bedoelen te zeggen is dat we tijdens de kookworkshop Italiaanse stijl in groepjes de meest lekkere bereidingen uit de Italiaanse keuken gaan maken. Gezellig, lekker en onder het genot van een lekker glas wijn.

Verloop van de kook workshop Italiaanse stijl:

Jullie worden bij aanvang gastvrij ontvangen door onze kookcoach met een passie voor koken en lekker eten! Van hieruit deelt ze met jullie haar ervaringen en de tips en tricks die zij hanteert. Vervolgens worden de recepten uitgedeeld, gaan de schortjes om en is het tijd om in groepjes te gaan koken.

Gerechtjes die je oa kunt verwachten zijn:

 • Champignon truffel ravioli
 • Pizza balls
 • Limoncello tiramisu
 • Antipasti prikkers
 • Taartje caprese
 • Italiaanse paddestoelensoep

En nog veel meer lekkers! Het menu is zo samengesteld dat het een meer dan complete maaltijd vormt met soep, vlees, vegetarisch en een lekker toetje ter afsluiting na. Afhankelijk van de groepsgrootte zal er worden gekozen voor een 3/4-gangen diner of hapjes buffet. Natuurlijk kunnen wij rekening houden met ev. dieetwensen en/of allergieën.

Wil je meer weten over deze kookworkshop of informeren naar beschikbaarheid? Laat het ons dan via het contact formulier weten of mail naar sales@femz.nl Wij helpen je graag met het beantwoorden van al je vragen.

Workshop bonbons maken

Workshop bonbons maken, mmm lekker veel chocolade!!

Ben jij een echte chocoholic? Kunnen ze jou s’nachts wakker maken voor een heerlijke bonbon? Of lijkt het je leuk om zelf te leren hoe je ook van die lekkere verwennerijtjes kunt maken? Dan is onze workshop bonbons maken echt wat voor jou! Gelukkig is bijna iedereen dol op chocolade en zoetigheid en vind men het vaak leuk om samen te kokkerellen. Ideaal dus ook ter invulling van een gezellig en lekker groepsuitje.

Verloop van de workshop bonbons maken:

Bij aankomst worden jullie door onze workshop leiding gastvrij ontvangen met een lekkere kop koffie/thee. De materialen en ingrediënten hebben we alvast voor jullie klaar gelegd evenals de receptuur. Natuurlijk voorziet onze culinaire workshop coach jullie vooraf eerst even van de nodige instructies en tips. Hierna mogen jullie lekker zelf aan de slag met lekker veel chocolade!

Er worden diverse chocolade creaties gemaakt. Tijdens de workshop bonbons maken kun je onderstaande opties ongeveer verwachten:

 • Fairy pops
 • Gevulde bonbons
 • Chocolade truffels
 • Pof prikkers
 • Marsepein sensatie
 • Chocolade tekening

Kortom een en al chocolade tijdens deze creatieve en culinaire workshop van FEMZ. Afhankelijk van de groepsgrootte en eventuele dieetwensen zullen we wat variëren met de receptuur. Sowieso is het altijd lekker en met een heleboel chocolade!

We sluiten de workshop af met een korte chocolade quiz. Voor de winnaar is er een kleinigheidje te verdienen. Na afloop van de quiz komen de bonbons uit de koelkast en mogen de bonbon doosje worden gevuld zodat jullie al het lekkers mee naar huis kunnen nemen.

Deze workshop is ideaal ter invulling van een vrijgezellenfeest, familiedag, teamuitje of ander groepsuitje Tilburg! Uiteraard helpen we jullie ook graag met de verdere invulling van jullie dag. Denk bijvoorbeeld aan een gezellige boottocht, actieve citygame of nog een kookworkshop? We bieden ook tal van complete dagprogramma’s. Deze vind je hier.

Workshop Verf Smijten

Workshop Verf Smijten, ga lekker los met verf!

Wil je een echte leuke en creatieve workshop ter invulling van jullie teamuitje, personeelsdag, schoolactiviteit of familiedag? Kan jullie muur of ander object op de zaak wel een mooi persoonlijk kunstwerk gebruiken? Willen jullie jezelf samen even lekker los gooien met verf?! Boek dan de workshop verf smijten op maat! Je zult ervaren hoe lekker het is om samen creatief aan de slag te gaan. Je mag gooien, spuiten met een supersoaker, stippen en meer!

Over verf smijten:

Verf smijten ook wel action painting genoemd is een vorm van abstracte kunst waarbij de schilder het schildersdoek als het ware te lijf gaat. Het is de bedoeling dat er vooral veel beweging in de techniek zit zodat je na afloop aan het doek af kunt lezen welke bewegingen eraan vooraf gingen.

Het gaat bij deze kunstvorm niet echt om het eindresultaat, maar om de herinnering aan het maken van het kunstwerk en aan de actie, bijvoorbeeld het ritmisch drippen van verf op het doek. Verf smijten is een spontane schilderkunst, waarin de bewegingen van de maker duidelijk zijn te herkennen.

En juist omdat het verf smijten over de herinnering van het maken gaat, ga je na afloop van deze workshop met een creatie naar huis die je in een blik op je muur aan deze bijzondere activiteit laat herinneren.

Daarnaast is het natuurlijk gewoon superleuk en lekker om jezelf helemaal te laten gaan door het smijten met verf!! 😉

Een workshop verf smijten op maat.

De workshop verf smijten kan op verschillende manieren worden ingevuld. Er kan worden gekozen om een muur of bepaald object te voorzien van een persoonlijk kunstwerk. Het kan misschien zijn dat je een training hebt waarbij de deelnemers alle kaders los moeten laten. De mogelijkheden zijn eindeloos en lenen zich uitermate voor tijdens een event, teamuitje, trainingssessie, schooldag of andere creatieve intermezzo. Vertel ons gerust jullie wensen en wij denken hierin graag mee!

 

School workshop Tape Art

School workshop Tape art, origineel, creatief en super strak!

Samen aan de slag tijdens een middag creatief bezig zijn met je klasgenoten. Gezamenlijk werken aan een groot kunst object voor in de aula, of op creatieve wijze inspelen op de themaweek van school. Dit zijn slechts een paar mogelijkheden waarvoor de school workshop tape art zich uitermate goed leent.

De workshop tape art is creatief en wij ook 😉

Wanneer jullie aangeven interesse te hebben in deze workshop vorm zullen wij met jullie samen bekijken wat jullie wensen zijn. Wat de beschikbare tijd is en wat past binnen het budget. Op basis hiervan zullen wij een voorstel maken.

Vertel ons gerust je wensen of doel van de dag en wij gaan hier graag mee aan de slag!

Het verloop van de workshop tape art:

Bij aanvang worden jullie natuurlijk eerst gastvrij verwelkomt bij de workshop. Hierna volgt een korte inleiding van de workshop leiding over de verschillende soorten tape welke we gebruiken en de verschillende technieken die de leerlingen kunnen hanteren.

Hierna gaan zij al vrij snel zelf aan de slag met een eigen creatie! Of een gezamenlijk werkstuk. Het resultaat is een gezellige en creatieve middag samenwerken met een origineel kunstwerk als aandenken!

Workshop Tape Art

Workshop Tape art, origineel, creatief en super strak!

Samen aan de slag tijdens een middag creatief teambuilden. Gezamenlijk werken aan een groot kunst object, of op creatieve wijze inspelen op een doelstelling van het bedrijf. Dit zijn allemaal redenen en mogelijkheden waarvoor de workshop tape art zich uitermate goed leent!

De workshop tape art is creatief en wij ook 😉

Om je een indruk te geven van wat mogelijk is hebben we hieronder een aantal suggesties uiteengezet.

 • je werkt in groepjes aan een groot bord vanuit een bepaald thema of doelstelling
 • je werkt in groepjes aan een groot bord met thema welke later gezamenlijk een groot XXL werk zullen vormen.
 • Er kunnen mode accessoires worden gemaakt van (Duct)tape.
 • Elk maakt een eigen bord. Dit kan vrij zijn of vanuit een bepaald thema.
 • Ook voor doorlopende events is dit een leuke workshop waarbij iedereen aanschuift en een klein bordje maakt to go!

Vertel ons gerust je wensen of doel van de dag en we zullen samen bekijken welke variant het beste bij jullie past!

Het verloop van de workshop tape art:

Bij aanvang worden jullie natuurlijk eerst gastvrij ontvangen met koffie/thee. Hierna volgt een korte inleiding van onze workshop leiding over de verschillende soorten tape welke we gebruiken en de verschillende technieken die je kunt hanteren.

Hierna gaan jullie al vrij snel zelf aan de slag met een eigen creatie! Het resultaat is een gezellige en creatieve middag samenwerken met een origineel kunstwerk als aandenken!

Wil je meer weten? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op, wij helpen graag.

Songfestival talent Quiz

Songfestival talent Quiz

Ben jij ook zo fan van het songfestival? En kun jij bijna alle nummers meezingen? Of ben je het Songfestival pas sinds dit jaar gaan volgen naar aanleiding van het mooie hitnummer van onze eigen winnaar Duncan? Of je nu een die hard fan bent of niet dat maakt voor deze quiz niets uit. De Songfestival talent quiz is namelijk leuk voor iedereen! Dus ook of je nu een leuke invulling zoekt voor een vrijgezellenfeest of teamuitje in Tilburg het past altijd!

Over de Songfestival talent quiz

Tijdens de songfestival talent quiz wordt uiteraard jullie kennis over het songfestival getest. De echte fans mogen zich dan ook laten horen! Maar wij zouden FEMZ niet zijn als we naast vragen rondes niet vooral een aantal ludieke teambattles zouden implementeren die onze quizzen nu net zo leuk maken! Het heet tenslotte ook niet voor niets talent quiz 😉

Naast dat we jullie kennis testen gaan we ook jullie talent testen. Denk aan ludieke zing, dans en improvisatie opdrachten.

Spellen die je kunt verwachten zijn onder andere:

 • Kikker in je keel, wat nu?
 • The Dancebattle?
 • Leef je in.
 • The ultimate performer.
 • En nog veel meer!

Heb jij last van plankenkoorts? Niet gevreesd, je hoeft nooit alleen het podium te betreden. We gaan voor teamwork dus kan je op elkaar bouwen!

Uitbreiding mogelijk:

De quiz is op zichzelf al een leuk feestje. Maar wil je graag dat we jullie complete daginvulling verzorgen? Laat het ons gerust weten wat jullie wensen zijn en wij helpen jullie graag. Van diner tot overnachting en alles daar tussenin.

Escape the city kids appgame

Escape the city kids appgame.

Wil je een uitdagende activiteit voor jouw volgend verjaardagsfeestje in Tilburg? Wat dacht je van Escape the city kids appgame. Een stoer en uitdagend spel wat je speelt door middel van een speciale app die je download op je telefoon.

In deze app vind je een virtueel speelveld met locaties die jullie gaan bezoeken. Bij deze locaties aangekomen wacht jullie een opdracht en/of raadsel. Want het heet natuurlijk niet voor niets escape the city. Het is de bedoeling dat jullie binnen de tijd de verschillende raadsels oplossen en opdrachten uitvoeren met als doel een kluis te kraken die op onze locatie is geplaatst door een mysterieuze man met niets goeds in de zin.

Lukt het jullie als eerste om alle puzzels op te lossen en ons op tijd te redden van de inhoud van de kluis? Dan worden jullie beloond met een prijs. Natuurlijk onder het genot van een lekker drankje.

De Escape the city kids appgame is leuk en uitdagend.

Dit spel is een leuk en uitdagend spel wat tevens perfect aansluit op de doelgroep van kinderen van 10-12 jaar. Natuurlijk kijken de groepen niet enkel op de telefoon maar zijn veel van de opdrachten juist opdrachten waarbij ze offline moeten samenwerken om het doel van de opdracht te behalen.

Wil je meer weten? Of ben je benieuwd naar de beschikbaarheid? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op!