Femz workshops en citygames

Escape the woods

Escape the woods, een uitdagende game in kader van teambuilding!

In samenwerking met onze ervaren outdoor trainer hebben wij deze geheel nieuwe game ontwikkeld. Een stoer en uitdagende game waarbij samenwerken van groot belang is. Want doe je dit niet? Dan is het maar de vraag of jullie succesvol de eindstreep van de game Escape the woord behalen.

Over Escape the woods.

Het spel escape the woods is een echt outdoor spel. Het verhaal is dat jullie ergens zijn gedropt in een bos. Jullie weten de weg niet terug. Er is maar 1 persoon die dit wel weet. Maar voordat hij jullie deze weg verteld dienen jullie eerst nog wat opdrachten uit te voeren.

Voor deze opdrachten zijn items nodig. Deze gaan jullie door middel van een kaart van het gebied en enkele aanwijzingen opzoeken. Eenmaal gevonden, wacht jullie een aantal uitdagende opdrachten in het kader van teambuilding, communicatie en tactiek. Je kunt hierbij denken aan vuur maken, dingen bouwen, raadsels oplossen etc,

Dit kan echt van alles zijn daar de opdrachten ook zullen worden aangepast op de groeps samenstelling. Hierdoor is het spel dan ook echt geschikt voor iedereen!

Wanneer jullie de opdrachten als eerste succesvol hebben uitgevoerd wordt jullie de weg terug gewezen en kunnen jullie van al dat spannend bijkomen op de start locatie.

Professionele begeleiding door een ervaren trainer.

Deze game wordt begeleid door een ervaren trainer. We kunnen dan ook echt spelen op inhoud en indien gewenst ook het spel nabespreken. Ook een sessie vooraf behoort tot de mogelijkheden. Vertel ons gerust je wensen en wij denken hierin mee.

Lekker eten & drinken is ook mogelijk:

Natuurlijk krijg je van al die inspanning honger en dorst. Het is dan ook mogelijk deze activiteit uit te breiden met een BBQ, American Hotdog buffet of Burgers & Beer arrangement. Ook drankjes zijn ter plaatse voldoende aanwezig om je dorst mee te stillen.

Best Budget arrangement

Best budget arrangement. Een avond vermaak voor een scherpe prijs!

Hebben jullie wat te vieren? Staat jullie jaarlijks verenigingsuitje weer voor de deur of zoek je nog een leuke invulling voor jullie dispuutuitje? Dan is het best budget arrangement wellicht wat voor jullie. Een avond vermaak voor een scherpe prijs!

Dit arrangement hebben we speciaal samengesteld voor groepen met een vast beperkter budget. Maar ook gewoon omdat het een heel leuke en gezellig programma is natuurlijk! Omdat je zelf de invulling van de quiz bepaalt is dit arrangement zowel geschikt voor een familiedag, dispuutuitje alsook voor een teamuitje of verenigingsavond!

Programma indicatie van het Best Budget arrangement.

Hieronder krijg je een indruk van hoe het best budget arrangement er ongeveer uitziet. Tijden zijn in overleg te bepalen en afhankelijk van beschikbaarheid.

18.00 – 18.30 uur: ontvangst met welkomst drankje

18.30 – 19.30 uur: Belgisch buffet vanuit de mobiele frietkar. Ofwel onbeperkt friet en snacks 😉

19.30 – 21.30 uur: Een ludieke quiz (foute bingo, karaoke, ik hou van Holland etc,)

Tijdens deze avond is er natuurlijk ook de gelegenheid voor het afnemen van drankjes.

Wil je liever een losse activiteit boeken of een programma op maat samenstellen? Dit kan natuurlijk ook. Vertel ons je wensen en wij gaan hiermee graag aan de slag.

Pop art schilder workshop

Pop art schilder workshop. Ideaal voor een creatief teamuitje of vrijgezellenfeest!

Op zoek naar een creatieve invulling voor jullie teamuitje, vriendenuitje, familiedag of vrijgezellenfeest in Tilburg? En wil je graag een blijvende herinnering? Dan is de pop art schilder workshop wellicht een workshop die goed bij jullie past! Onder leiding van onze creatieve workshop leiding ga jij een zelf portret (of die van iemand anders 😉 schilderen in de typerende stijl die Andy Warhol zo beroemd maakte.

Verloop van de pop art schilder workshop:

Je wordt ontvangen op onze workshop locatie met koffie/thee en wat lekkers. Hierna volgt een korte uitleg over de technieken en de tips voor het combineren van de juiste kleuren zodat je het mooiste effect krijgt. Hierna mag je lekker zelf aan de kwast. Het is niet moeilijk en als je de stappen van onze workshop leiding volgt kan echt iedereen een mooi werk maken!

Geschikt voor elk groepsuitje!

De pop art schilder workshop is echt geschikt voor elke gelegenheid. We kunnen hier dan ook gemakkelijk op in spelen. Zo is het voor een vrijgezellenfeest bijvoorbeeld leuk om doekjes te maken van de vrijgezel en haar aanstaande in verschillende kleuren. Deze vormen dan later een groot geheel.

Voor bedrijven is het ook een leuk idee om de kleine doekjes op te hangen als soort van alternatief smoelenboek. Wellicht ook tof om de kleuren van het bedrijf te gebruiken. Er is hierin ook van alle mogelijk.

Het formaat wat we voor deze workshop gebruiken is standaard 20×20. maar in overleg kan hier natuurlijk ook van worden afgeweken.

Ibiza tassen versieren.

Ibiza tassen versieren, je raakt gelijk in een vakantiestemming tijdens deze zomerse workshop!

De workshop Ibiza tassen blijft hot en is dan ook weer terug van weggeweest bij FEMZ! Een heerlijk zomerse workshop waarbij jij aan de slag gaat met jouw creativiteit en een eigen rieten Ibiza strand tas natuurlijk! Wij zorgen voor materialen om deze naar eigen inzicht mee te versieren. Na afloop van de workshop Ibiza tassen versieren ga jij dan ook naar huis met een tas die helemaal bij jou past!

Verloop van de workshop Ibiza tassen versieren:

Je wordt door onze creatieve workshop coach op onze sfeervolle workshop locatie in het centrum van Tilburg ontvangen. Er staat voor jullie een lekker bakje koffie of thee met een kleine versnapering klaar. Dan volgt een korte uitleg over de materialen en de mogelijkheden voor het versieren van je tas. Hierna mogen jullie lekker aan de slag en gaan jullie een paar creatieve uurtje tegemoet. Tijdens de workshop schenken we indien gewenst nog wat koffie/thee bij. Mochten jullie liever wat anders drinken dan kan dit ter plaatse tegen betaling mee worden afgenomen 😉

Een complete vrijgezellendag of teamuitje in Tilburg?

Naast losse workshops helpen we jou ook graag bij het verder samenstellen van een complete vrijgezellendag of teamuitje. Onder het kopje arrangementen vind je al een aantal voorbeelden arrangementen die wij voor jullie kunnen verzorgen. Daarnaast bieden wij ook veel mogelijkheden tot maatwerk. Vertel ons gerust jullie wensen en wij gaan hier graag mee aan de slag!

Dikke dame beeldje schilderen

Dikke dame beeldje schilderen, voor een lekker creatief teamuitje!

Onder leiding van onze ervaren creatieve workshop coach ga je tijdens de workshop een dikke dame beeldje schilderen. Welk patroon, de kleur en afwerking bepaal je zelf. Leef je lekker uit! Het is leuk en ontspannend om te doen en je gaat met een mooi en origineel kunstobject op huis aan.

De workshop:

Jullie worden voor de workshop dikke dames schilderen natuurlijk gastvrij ontvangen met een lekkere kop koffie of thee met daarbij allerlei lekkers. Onze creatieve workshop coach zal jullie hierna voorzien van een korte uitleg en voorbeelden ter inspiratie. Hierna mogen jullie je zelf uit gaan leven met kwastjes, penselen en verf! De beeldjes drogen lekker snel waardoor ze meestal gelijk mee kunnen. Wil je ze liever een ander moment ophalen dan kan dit in overleg uiteraard ook.

Beschermende kleding:

Alhoewel we met acrylverf werken wordt er gezorgd voor beschermende schortjes.

De workshop dikke dame beeldje schilderen is leuk voor iedereen!

De workshop dikke dame beeldje schilderen is de ideale activiteit voor elk vrijgezellenfeest of personeelsuitje. Tijdens de workshop maken we gebruik van acryl verf. Hierdoor is de workshop ook prima geschikt voor zwangere dames.

Een uitje compleet in dikke dames thema is ook mogelijk:

Willen jullie graag een uitje dat compleet volgens de levensstijl van dikke dames is?! Dan hoort daar natuurlijk een glas wijn en lekker taartje en/of borrelplank bij! Hier kunnen wij voor zorgen. Laat ons weten of dit iets is wat je graag wilt en wij verzorgen het tot in de puntjes!

Streetgolf Tilburg

Op een sportieve en ludieke manier Tilburg ontdekken? Dan is Streetgolf Tilburg een aanrader!

Een actieve tour door het centrum van Tilburg. Zowel sportief als informatief omdat jullie op deze route naar allerlei typisch Tilburgse bezienswaardigheden en bekende plekjes en pareltjes van onze stad worden geleid. Natuurlijk zullen we jullie hier ook over informeren.

Deze locaties zijn tegelijkertijd de holes waar het golf parcours heen leidt. Voorafgaand aan de Streetgolf Tilburg activiteit kunnen jullie op onze locatie jullie spelmaterialen ophalen. Hier zullen wij jullie voorzien van een korte uitleg en kunnen jullie bepakt met een trolley met clubs en ballen en meer op pad. Er zijn in totaal 10 holes waarop jullie elkaar mogen uitdagen in een golf duel! Je hoeft ze niet allemaal te spelen maar dit mag natuurlijk wel. Onderweg is er voldoende gelegenheid voor een drankje.

Jullie gaan met 2 teams samen op pad!

Anders dan bij andere aanbieders van Streetgolf games gaan jullie bij ons in groepen van 2 teams op pad. Bij elke hole daag je elkaar dan ook uit. Dit bevordert de teamgeest, fun en uitdaging! Aan het einde van het spel wordt gekeken wie van alle groepen de minste slagen nodig heeft gehad om het parcours af te leggen en zal dit team hiervoor met een prijs worden beloond!

Streetgolf Tilburg, Ideaal voor grote groepen!

Daar we niet werken met een vaste looproute maar met verschillende spel locaties is het Streetgolf Tilburg uitje ook zeer geschikt om met grotere groepen te spelen. We adviseren om hierbij dan wel gezamenlijk te starten en eindigen.

Music & Dance arrangement

Music & Dance arrangement. Een dag in het teken van dans en muziek!

Wordt de aanstaande bruid helemaal blij van muziek en dansen? Of staat bij jullie op de afdeling de radio altijd net een tikkie harder? Dan is het Music & Dance arrangement zeker weten wat voor jullie!

Dit arrangement heeft namelijk alles in huis om van jullie dag een muzikaal en ritmisch feestje te maken! Je gaat niet alleen de heupen lekker losmaken tijdens een leuke dans workshop maar je gaat daarna ook nog eens samen lol maken tijdens een van onze muziek quizzen!

Hiervan krijg je natuurlijk honger. Aansluitend zullen we voor jullie dan ook een lekker diner reserveren. Voor de eerste trek serveren we tijdens de quiz een lekkere borrelplank!

Programma indicatie van het Music & Dance arrangement

Hieronder krijg je een indruk van hoe de ondeugende vrijgezellendag er ongeveer uitziet. De tijden zijn in overleg nog aan te passen.

15.00 – 16.30 uur: een dans work (disco, linedance maar ook twerken en burlesque zijn mogelijk)

17.00 – 19.00 uur: muzikale quiz (foute bingo, karaoke of big music)

19.00  – 21.00 uur: 3-gangen diner

Is dit arrangement jullie op t lijf geschreven? Vraag dan gerust naar onze beschikbaarheid!

Wil je liever een losse activiteit boeken of een programma op maat samenstellen? Dit kan natuurlijk ook. Vertel ons je wensen en wij gaan hiermee graag aan de slag.

Erotische Bingo

Erotische Bingo. Een ludiek feestje met de meiden onder elkaar 😉

De erotische bingo staat garant voor een middag of avond welke bol staat van dikke vette platte lol. Thematisch en met een vette knipoog uiteraard 😉 In kleine teams gaan jullie bingo spelen. Op zich al erg leuk natuurlijk, maar we hebben er een erotisch sausje overheen gegooid. Naast normale ballen zijn er namelijk ook opdrachten ballen. Staat het nummer van deze bal op je kaart dan komen jullie naar voren voor het spelen van een ludieke opdracht.

Voorbeelden van opdrachten tijden de Erotische Bingo

Je wordt bij ons verwelkomt met een lekker drankje en wat lekkers op tafel! Onder leiding van onze quizmaster gaat het spel beginnen.

Voorbeelden van opdrachten zijn onder andere:

 • Big Hole
 • All the single ladies
 • It Sucks
 • Een twerk contest
 • De wiprace

En nog veel meer! Zoals gezegd zijn alle opdrachten met een vette knipoog bedoeld en staan ze garant voor de nodige uurtjes lol!

Uitgebreid dagprogramma:

Wil je een complete dag uit plannen met je vriendinnen of voor het vrijgezellenfeest van iemand in je omgeving? Wij denken graag met je mee en nemen je de zorg hiervan graag uit handen. We hebben een compleet aanbod in nog meer leuke uitjes om je programma mee compleet te maken. Daarnaast werken we samen met tal van gerenommeerde horeca locaties.

Creatieve zaterdag 29 Juni

Zin in een creatieve ochtend samen met een vriendin, collega, zus of moeder? Kom dan gezellig naar onze creatieve zaterdag! Een dag vol creativiteit, ontspanning en tijd voor elkaar!

Wil je langskomen op deze dag geef dit dan vooraf aan. Samen kunnen we kijken wat de mogelijkheden zijn en de workshops waaruit je een keuze kunt maken. Dit is elke keer weer anders en een beetje afhankelijk van de wensen van de gasten op deze dag. Zo kunnen we het zoveel mogelijk passend maken aan jullie wens.

Leuke workshops zijn oa:

 • Workshop chunky kussen maken
 • Workshop houten tekstbord maken
 • Workshop Bullet journaling
 • Workshop handletteren op krijtbord
 • Workshop Dikke dames schilderen
 • En meer!

Wil je meer weten of boeken? Bel of mail ons dan gerust voor de mogelijkheden.

Creatieve zaterdag 25 Mei

Elke laatste zaterdag van de maand organiseren wij van 10.30 -13.00 uur onze creatieve zaterdag. Dit moment is speciaal bedoeld voor als je graag eens mee wilt doen met een van onze creatieve workshops maar met een kleiner groepje of alleen bent.

Zo bieden we echt uitjes voor iedereen 🙂 Wil je graag komen voor een creatieve activiteit vraag dan gerust naar de mogelijkheden op de dag van jouw keuze. De dag staat voor een ochtend vol creativiteit incl. ontvangst met koffie/thee en lekkernij en nog een lekker bakkie tijdens de workshop.

Er zijn verschillende opties mogelijk afhankelijk van de wensen van de gasten die dag. Voorbeelden van leuke creatieve workshops zijn onder andere .

 • Workshop acrylic pouring
 • Workshop servies stippen
 • Workshop Leren clutch maken
 • Workshop Handletteren
 • Workshop Ibiza armbandjes maken
 • En meer!

Wil je meer weten? Bel of mail ons dan gerust voor meer info!