Femz workshops en citygames

Workshop Erotic Pop Art

Workshop Erotic Pop Art Tilburg, suggestieve kunst vol van kleur!

Zoek je een leuke en vooral ook originele workshop voor een vrijgezellenfeest, teamuitje met de dames van de hockey, meidendag of vrienden uitje? Dan is de workshop erotic pop art Tilburg een leuke aanrader ter invulling van jullie groepsuitje Tilburg!

Geen platte lichaamsdelen tijdens deze kleurrijke schilder workshop, maar suggestieve afbeelding in de kenmerkende pop art of cartoon stijl! Denk aan het schilderij van de vrouw die een banaan eet. Niets mis mee. Maar met een beetje fantasie wekt dit de suggestie naar….nou ja maar net waar jouw fantasie je heen brengt 😉 Los van dat dit gewoon een hele leuke en grappige workshop is ga je echt met een tof doek op huis aan!

Het verloop van de workshop Erotic Pop Art:

Je wordt bij ons bij deze workshop gastvrij ontvangen met koffie of thee en wat lekkers. De materialen staan reeds klaar. De schortjes gaan om en dan volgt de instructie van onze creatieve workshop leiding. Van het maken van een raster zodat jouw tekening altijd klopt, tot een stukje kleur gebruik. Uiteraard wordt er ook veel aandacht besteed aan de afwerking. Want in dit stadium komt je doek het allermooist tot zijn recht.

We hebben een aantal voorbeeld afbeeldingen waaruit je kunt kiezen. Van zeer makkelijk tot iets bewerkelijkere. Zo is er altijd een passend ontwerp voor iedereen!

Creatieve workshop als onderdeel van arrangement?

Wil je graag dat we een compleet dag arrangement of een complete vrijgezellendag Tilburg voor jullie samenstellen met de workshop Erotic Pop Art als onderdeel? Dit behoort natuurlijk ook tot de mogelijkheden.

Wij stellen graag een compleet arrangement op maat voor jullie samen. Denk bijvoorbeeld aan een leuke citygame vooraf of quiz na afloop. Of misschien een heerlijke 3-gangen diner bij onze partner The Rix? Er is van alles mogelijk.

Workshop sieraden maken

Workshop sieraden maken Tilburg, maak een sieraad dat bij jou past.

Ben jij dol op alles wat glittert? Lijkt het je heerlijk om tussen allerlei kralen en andere sieraad onderdelen te snuffelen? Om hier vervolgens een persoonlijk sieraad dat helemaal bij jou past mee te maken?! Boek dan een workshop sieraden maken Tilburg en leef je uit! Leuk om te doen voor een creatief teamuitje, een nichten dag of vrijgezellenfeest Tilburg.

Er wordt bij deze workshop vaak gezegd dat het is alsof je je in een snoepwinkeltje voor volwassenen bevindt;) Het is ook wel erg leuk en fijn om lekker te snuffelen in alle kralen. En dit zonder dat je ze per stuk hoeft op te schrijven. Je kiest jouw favoriete model en gaat hier in de kleur van jouw keuze de materialen bij zoeken. Je gaat dan ook naar huis met een creatie die geheel bij jouw stijl past!

Het verloop van de workshop:

Je wordt bij ons gastvrij ontvangen met een kopje koffie of thee met daarbij wat lekkers. We hebben de vele kralen en onderdelen al voor je uitgestald. Eenmaal aan tafel zal onze creatieve workshop leiding de verschillende technieken van het sieraden maken uitleggen. Deze workshop is er dan ook een met inhoud 😉

Je leert onder andere wat kettelen is, hoe je een ketting knoopt, hoe je je eigen oorbellen maakt, je mag rijgen op acquilon draad en meer. Er is van alles mogelijk.

We hebben een aantal voorbeelden waaruit een keuze kan worden gemaakt. De kleur bepaal je verder zelf zodat het bij jou past. We hebben onder andere de keuze uit oorbellen, kettingen en (wens) armbanden. We werken uitsluitend met materialen van hoge kwaliteit.

Creatieve workshop als onderdeel van arrangement?

Wil je graag dat we een compleet dag arrangement of een complete vrijgezellendag Tilburg voor jullie samenstellen met de workshop sieraden maken als onderdeel? Dit behoort natuurlijk ook tot de mogelijkheden.

Wij stellen graag een compleet arrangement op maat voor jullie samen. Denk bijvoorbeeld aan een leuke citygame vooraf of quiz na afloop. Of misschien een heerlijke 3-gangen diner bij onze partner The Rix? Er is van alles mogelijk.

Typisch Tilburg Kookworkshop

Proef de smaken van de regio tijdens de typisch Tilburg kookworkshop

Wist jij dat onze omgeving erg rijk is aan prachtige op ambachtelijke wijze gemaakte streek producten? Denk aan geitenkaas van de Walhoeve. Bier van La Trappe en natuurlijk het bekendse likeur uit Tilburg Schrobbelér. Hiernaast zijn er natuurlijk nog tal van producten te vinden in onze regio. En jij gaat hier tijdens de typisch tilburg kookworkshop samen met je collega’s, familie of vrienden de lekkerste gerechten mee bereiden.

Denk bijvoorbeeld aan:

 • Schrobbelér gamba’s
 • Chocolade Kraftbier Cake
 • Walhoeve Geitenkaas loempia’s
 • Boboti met La Trappe bier

En nog veel meer lekkers! Je gaat het zelf beleven en proeven.

Verloop van de typisch Tilburg kookworkshop

Jullie worden op onze huiselijke locatie in het centrum van Tilburg ontvangen met een lekker welkomstdrankje. 3x raden welk drankje dit zal zijn 😉 hierna volgt een korte uitleg en worden de recepten onder de groepjes verdeeld. De schorten gaan aan en het is tijd om jullie culinaire kant te laten zien. Er is tijdens het koken voldoende ruimte voor een praatje en lekker drankje.

Nadat jullie circa 1-1,5 uur hebben gekookt gaan jullie met zijn allen gezellig aan tafel en de smaken van onze regio proeven. We sluiten het diner af met koffie/thee en wat lekkers. De recepten zullen jullie na afloop van de workshop meekrijgen. Inclusief een stukje informatie over de plek waar de verschillend producten te koop zijn.

Een complete dag met Tilburgs randje?

Willen jullie graag een complete dag met typisch Tilburgs thema? In dit geval is de typisch Tilburg kookworkshop uit te breiden met een extra activiteit. Je kunt denken aan een Trots op Tilburg quiz, een stadswandeling, rondleiding bij Willem II, een bezoek aan een van de locaties waar de producten vandaar komen. En nog veel meer!

Vertel ons jullie wensen en wij denken graag met jullie mee.

Op zoek naar een leuke invulling voor een vrijgezellenfeest, familiedag of bedrijfsuitje Tilburg? De typisch Tilburg kookworkshop is geschikt voor elke gelegenheid.

 

Vrijgezellenfeest kookworkshop

Vrijgezellenfeest kookworkshop

Geniet van diverse lekkere gerechten tijdens de vrijgezellenfeest kookworkshop van FEMZ. We zullen de vrijgezel eens lekker in het zonnetje zetten met eten naar haar hartje. Jullie gaan in groepjes diverse lekkere gerechten bereiden. Zo is er voor iedereen wat wils! Maar natuurlijk draait het om de vrijgezel. Vertel ons waar zij van houdt en wij doen er alles aan om ervoor te zorgen dat dit voldoende aan bod komt. Is ze bijv. dol op chocolade? Dan sluiten we af met een heerlijke chocolademousse. Houdt ze van sushi? dan voegen we dit aan de receptuur toe. Er is hierin van alles mogelijk.

De vrijgezellenfeest kookworkshop is natuurlijk een feestje! En bij een feestje horen Bubbels 🙂

Bij aankomst staat er voor jullie iets te knabbelen op tafel. We heten jullie van harte welkom!  En dan is het tijd om samen het glas te heffen op de vrijgezel en haar aanstaande!

Hierna volgt een korte uitleg over de kookworkshop. Vervolgens worden er groepjes gemaakt en zullen de recepten worden uitgedeeld. Na wat laatste tips gaan jullie lekker kokkerellen. Als alles klaar is gaan jullie aan tafel om van al het lekkers te genieten.

Wat wordt er zoal gemaakt tijdens de vrijgezellenfeest kookworkshop?

Mocht je graag een indruk krijgen van wat je zoal gaat maken. Hieronder vind je een aantal voorbeelden van gerechten. Deze zullen tijdens de vrijgezellenfeest kookworkshop aan bod komen. Zoals gezegd passen we deze waar mogelijk aan naar de smaken van de vrijgezel.

 • Albondigas
 • Patatas ailioli
 • Coupe passie
 • Kruidige champignons uit de oven
 • Kip gember vleugeltjes
 • En veel meer lekkers!

De recepten variëren regelmatig en worden aangepast aan de groep, eventuele dieetwensen en voorkeuren van de vrijgezel.

Tijdens de workshop schenken we nog eens 3 drankjes naar keuze (pils/wijn/fris) en sluiten we af met een kopje koffie of thee. Zo kunnen jullie heerlijk na genieten van deze bijzondere en plezierige kook ervaring en de rest van jullie (stap) avond uitstippelen 😉

Uitbreiding mogelijk voor een complete vrijgezellendag in Tilburg!

Zijn jullie op zoek naar een compleet dagprogramma voor jullie vrijgezellendag in Tilburg? Het is mogelijk om jullie vrijgezellenfeest kookworkshop uit te breiden met een activiteit ervoor. Creatief, actief, ludiek, dans? Er is van alles mogelijk.

Vertel ons je wensen en wij denken hierin graag mee.

Workshop kerstballen stippen

Workshop kerstballen stippen, lekker creatief en helemaal in kerstsfeer!

Ben jij nog op zoek naar een creatieve invulling voor jullie eindejaarsuitje? Zoek je nog een leuke intermezzo tijdens een (bedrijfs)event? Of wil je gewoon een gezellige creatieve avond met vriendinnen? De workshop kerstballen stippen leent zich uitstekend voor al deze gelegenheden.

Je wordt allereerst bij ons ontvangen met een warm drankje en wat lekkers. De materialen liggen reeds voor jullie uitgestald. Bij de reguliere workshop krijgt iedereen circa 4 ballen om te stippen. Je mag hierop helemaal los gaan met het stippen virus. We hebben allerlei kleuren om te gebruiken en natuurlijk zal onze workshop coach jullie voorzien van de nodige tips en tricks om het mooiste resultaat te verkrijgen.

De workshop staat geheel in het teken van kerstmis. Wij zullen dan ook zorgen voor de gezellige aankleding en een gezellig kerstmuziekje op de achtergrond.

Workshop kerstballen stippen verder uitbreiden?

Wil je een complete dag in kerstsferen beleven? Het is ook leuk om deze activiteit uit te breiden met bijv. een borrel en/of foute kerstbingo dinerspel. De workshop kerstballen pimpen kan ook onderdeel zijn van een creatieve kerstborrel. Daarnaast is er veel meer mogelijk. Vertel ons je wensen en wij gaan hiermee graag aan de slag!

Beperkt budget of tijd beschikbaar of op zoek naar een event workshop?

Zoals gezegd leent deze workshop zich voor elke gelegenheid. We kunnen de workshop bijv. ook met 1 of 2 ballen p.p. aanbieden. Dit scheelt in tijd en budget. Wij maken hiervoor graag een offerte op maat.

Koken met de baas

Koken met de baas.

Geniet samen met collega’s van een sfeervolle kookworkshop. Wil jij samen met collega’s koken in een ongedwongen en gastvrije setting? Boek dan een van onze gezellige kookworkshops. En kom gezellig samen bij ons koken met de baas. Tijdens onze kookworkshops ga je in groepjes aan de slag. Met diverse ingrediënten ga je vervolgens de meest heerlijke gerechten bereiden.

Wil je een koken met de baas en teambuilding?

Het is mogelijk om een wedstrijd element aan de kookworkshop te koppelen. Hierbij is het van belang voor de groepjes om goed samen te werken. Zo ontstaat er een gevoel van samen.  Daarnaast zijn de deelnemers extra gemotiveerd om er echt wat moois en lekkers van te maken! Dit maakt van een uitje koken met de baas een nog leukere activiteit!

Over onze kookworkshops

Onze kookworkshops worden begeleid door onze culinaire workshopscoach. Zij heeft een passie voor koken en lekker eten. Vanuit deze passie verteld zij hoe een en ander het best kan worden gedaan.

Er zijn geen hele ingewikkelde technieken tijdens onze kookworkshops. Wel is er een heleboel lekkers! Daarnaast is er voldoende ruimte voor een gezellig praatje met drankje in de hand!

Degene die iets meer uitdaging willen komen ook aan bod. En degene die liever willen borrelen, beleven eveneens een leuke avond! Kortom onze kookworkshops zijn geschikt voor iedereen!

Ons aanbod kookworkshops bestaat uit het volgende:

Naast dit aanbod is er van alles mogelijk kwa keuken en selectie aan gerechten.

Denk ook aan Mezze, Vegetarisch, Veganistisch, Koken met bier en meer!

Wil je meer weten over beschikbaarheid of de kookworkshop verder uitbreiden met een dag activiteit of borrel? Vertel ons je wensen en wij denken graag mee!

 

 

 

Masterclass Smartphone fotografie

Masterclass smartphone fotografie door Anki van @Zilverblauw

Social media is booming en niet meer weg te denken uit ons leven! Facebook, twitter, youtube en vooral Instagram zijn nog altijd erg populair. Er is door social media zelfs een hele nieuwe generatie aan sterren opgestaan genaamd influencers. Het ene account is nog mooier dan het andere. Die foto’s zien er zo mooi uit! Dat moet wel het werk zijn van een professionele fotograaf?!!

Maar niets is minder waar. Een mooie feed kun je ook gewoon zelf creëren. En je hebt er zelfs maar 1 tool voor nodig. Je smartphone! Hoe dan? denk je misschien? Dat is iets wat Anki van Zilverblauw jouw stap voor stap gaat uitleggen in de masterclass smartphone fotografie.

Ook foto bewerking komt aan bod tijdens de masterclass smartphone fotografie

Je leert hoe je ook met je smartphone voor een mooi belichte foto zorgt. Hoe je beweging in je foto krijgt of juist niet. Wat je juist wel en niet moet doen. En ook hoe je een hele scherpe detailfoto maakt. Daarnaast behandeld ze ook een stukje foto bewerking om de puntjes mee op de i te zetten. Kortom een praktische workshop waarna jij direct aan de slag kunt met jouw eigen professionele Instagram feed en kunt bouwen aan jouw nieuwe bestaan als influencer 😉

Voor grote en kleine groepen

De masterclass kan verzorgd worden voor kleine groepjes. Denk aan een teamuitje, directie uitje of dag op de hei bijvoorbeeld. Maar mocht je bijvoorbeeld een masterclass in de vorm van een presentatie willen voor een netwerk event, relatiedag of kick-off bijvoorbeeld, dan behoort dit ook zeker tot de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en wij sturen een vrijblijvend voorstel op maat.

 

Workshop Make-up

Workshop Make-up. Leer de do’s en dont’s voor een feilloze make-up.

Voor een heerlijke, verrassende, complete make-up experience met je vriendinnen, collega’s of familie is de workshop make-up een perfecte manier om alles te weten te komen over beauty.

Tijdens de workshop make-up leer je na tips over reiniging en verzorging ook alles over het aanbrengen van een basis en dag make-up. Je leert over de juiste foundations, concealers, highlighters en blush voor jouw huidtype. Daarnaast wordt er extra aandacht besteed aan de ogen, lippen en wenkbrauwen. Hoe zet je je wenkbrauwen mooi aan. Welke kleur oogschaduw laat je ogen het meest spreken en hoe breng je meer volume in je lippen.

Alles wordt stap voor stap voorgedaan door een gediplomeerd visagist. Een persoon (de vrijgezel) wordt uitgekozen en hierbij wordt, op de helft van het gezicht, de eerste stap voorgedaan. Dan mag deze persoon terug op haar plek gaan zitten en de andere helft van haar gezicht zelf doen. De rest gaat met de eerste opdracht aan de slag. De professional loopt rond voor eventuele vragen en hulp te bieden waar op vastgelopen wordt.

Een leuk, leerzaam en gezellig uitje? Wie wil dat nou niet?

Een gezellig en feestelijk uitje voor een vrijgezelleneest, vriendinnendag of familie uitje.

De workshop make-up is ideaal ter invulling van een vrijgezellenfeest, vriendinnendag of familie uitje in Tilburg. Tijdens de workshop serveren we standaard koffie/thee met wat lekker erbij. Maar het is ook mogelijk de workshop iets meer aan te kleden met bijvoorbeeld een feestelijke ontvangst met glaasje bubbels, een gezellige borrelplank en meer! Vraag gerust naar onze mogelijkheden.

Creatieve zaterdag 25 Jan

Creatieve zaterdag, al te boeken vanaf 1 persoon!

Zin in een creatieve ochtend samen met een vriendin, collega, zus of moeder? Kom dan gezellig naar onze creatieve zaterdag! Een dag vol creativiteit, ontspanning en tijd voor elkaar!

Wil je langskomen op deze dag geef dit dan vooraf aan. Samen kunnen we kijken wat de mogelijkheden zijn en de workshops waaruit je een keuze kunt maken. Dit is elke keer weer anders en een beetje afhankelijk van de wensen van de gasten op deze dag. Zo kunnen we het zoveel mogelijk passend maken aan jullie wens.

Je kunt zelf kiezen welke creatieve workshop je bij ons in Tilburg wilt volgen!

Leuke workshops voor in het nieuwe jaar zijn oa:

 • Workshop bullet journaling.
 • Workshop vision board maken
 • Workshop chunky pillow
 • Workshop Servies stippen
 • En meer!

Wil je meer weten of boeken? Bel of mail ons dan gerust voor de mogelijkheden.

Kerstuitje hout decoreren

Kerstuitje hout decoreren, maak je eigen kerstversiering met hout!

Houten woonaccessoires blijven on trend. Sober of juist heel bont versierd er is van alles mogelijk. Het is maar net wat je smaak is. Tijdens het kerstuitje hout decoreren ga jij je een houten object decoreren geheel naar je eigen smaak. Ideaal dus voor een creatief teamuitje.

We hebben diverse objecten waaruit je een keuze kan maken. Houten huisjes (je maakt er dan meerdere), een houten wandbord, een houten borrelplank of wat dacht je van een plantenbakje of wandopener. Zoals je ziet is er ook aan de mannen gedacht!

Een workshop met kwast in de ene hand en lekker drankje in de andere.

Het kerstuitje hout decoreren is een avondvullend uitje. Wij zullen dan ook zorgen voor een drankje met daarbij een lekkere versnapering. Het is tenslotte een gezellig groepsuitje en daar hoort dit natuurlijk ook gewoon bij!

Kerstuitjes combineren

Het is ook mogelijk dit kerstuitje te combineren met een van onze andere uitjes. Wil je geheel in thema blijven dan is onze kerst kookworkshop of de foute kerstbingo een leuk idee ter aanvulling. Uitbreiding met private dining of borrel is uiteraard ook mogelijk. Neem gerust contact met ons op voor de vele mogelijkheden.