Femz workshops en citygames

Battle Royal Lasergame

Battle Royal Lasergame, wie schakel jij uit?

Altijd al willen weten hoe het is om games als FORTNITE in het echt te spelen? Dan zit je hier aan het goede adres! Met de allernieuwste laserguns kan dit mogelijk gemaakt worden. In teams ga je de strijd aan tegen je collega’s, vrienden of familie.

De guns zijn via een app gekoppeld aan je telefoon, wat allerlei gave nieuwe spelmogelijkheden oplevert. Je kan precies zien waar je in het gebied bent. Het speelveld is cirkelvormig en kan elke minuut kleiner worden. Kom je buiten de cirkel, dan krijg je 30 seconden de tijd om terug in het speelveld te lopen. Daarna word je automatisch uitgeschakeld. Tijdens het spel kan de spelleider  ook diverse airdrops in het speelveld leggen, zoals extra munitie, scherm schild, zien waar de tegenstanders zich bevinden, noem maar op!

Hoe verloopt Battle Royal Lasergame?

De spelleider ontvangt jullie en begint met de uitleg. Daarna worden teams gemaakt en wordt er een test rondje gespeeld. De teams kunnen dan nog besluiten om te wisselen van groepje of een strategie bedenken voor tijdens het echte spel. Tussendoor zijn er natuurlijk ook drankjes verkrijgbaar!

Afhankelijk van de groepsgrootte, wordt er bepaald hoe lang de totale activiteit duurt. Voor grotere groepen zal de activiteit langer duren dan bij kleinere groepen.

Wat heb je nodig?

Een volgeladen mobiel met 4G bereik om de app te kunnen downloaden en het spel te kunnen spelen.

Waar speelt Battle Royal Lasergame zich af?

Het Battle Royal Lasergame Uitje speelt zich af in een bosrijke omgeving aan de rand van Tilburg die zeer gemakkelijke per fiets of auto te bereiken is. Er zijn ook volop gratis parkeer mogelijkheden. Deze omgeving geeft een ruige verwilderde touche aan outdoor lasergamen. Een flink bos, water, strand, sloten en meer! Kortom de perfecte locatie voor een uitdagend teamuitje, vrijgezellenfeest, familiedag of ander groepsuitje in de natuur!

Uitbreiding van het Battle Royal Lasergame arrangement mogelijk!

Wil je graag een complete dag weg in de frisse buitenlucht beleven? Dan is het mogelijk om het uitje uit te breiden met bijvoorbeeld een heerlijke BBQ en extra drankjes. Ook vervoer van of naar deze locatie kunnen we indien gewenst voor jullie verzorgen. Ook hierin is er weer van alles mogelijk! Vertel ons je wensen en wij gaan graag voor jullie aan de slag!

Zeskamp

Zeskamp Uitje, een dag bomvol sportiviteit!

Zeskamp, je kent het vast nog van vroeger! Een sportief spel waarbij jullie in teams tegen elkaar strijden in zes verschillende onderdelen. Denk aan touwtrekken, het afleggen van een parcours en meer! In teams rouleer je elke keer tussen een activiteit en het beste team wint! Afhankelijk van de grote van de groep kunnen we er ook nog een vierkamp, achtkamp of zelfs meerkamp van maken.

Zeskamp bevat twee belangrijke elementen: competitie en samenwerking. Samen met je team ga je voor winst! De rivaliteit tussen de teams is hoog, dus een beetje stressbestendigheid is wel fijn. Zorg tussendoor dat je ook goed gehydrateerd blijft, want de spanning en sensatie kunnen zorgen voor veel vochtverlies. Al met al is het Zeskamp Uitje een goede keuze!

Waar speelt het Zeskamp Uitje zich af?

Het Zeskamp Uitje speelt zich af in een bosrijke omgeving aan de rand van Tilburg die zeer gemakkelijke per fiets of auto is te bereiken. Er zijn ook volop gratis parkeermogelijkheden. Deze locatie heeft alles wat je maar kan verzinnen voor een Zeskamp zoals een flink bos, een mooi groot grasveld en een meer. Kortom de perfecte locatie voor een uitdagend teamuitje, vrijgezellenfeest, familiedag of ander groepsuitje in de buitenlucht!

Daarnaast is het ook mogelijk om een Zeskamp te organiseren op vergelijkbare locaties in de rest van Noord-Brabant of op jullie eigen locatie.

Uitbreiding van het Zeskamp arrangement mogelijk!

Wil je graag een complete dag weg in de frisse buitenlucht beleven? Dan is het mogelijk om het uitje uit te breiden met bijvoorbeeld een heerlijke BBQ en extra drankjes buiten. Ook vervoer van of naar deze locatie kunnen we indien gewenst voor jullie verzorgen. Ook hierin is er weer van alles mogelijk! Vertel ons je wensen en wij gaan graag voor jullie aan de slag!

Archery Tag

Archery Tag, wie heeft er de meest vaste hand?

Wie boogschieten en trefbal roept, krijgt Archery Tag! Een spannende activiteit die jouw behendigheid, teamgeest en vaste hand test. Tijdens een Archery Tag spel strijden jullie in een tactisch en spannend duel tegen elkaar met als doel elkaar uit te schakelen en zoveel mogelijk punten te scoren. Op veel van onze locaties maken jullie gebruik van natuurlijke obstakels (bomen, kuilen, zandwallen) waarachter je kunt schuilen en wat het tegelijkertijd moeilijker maakt om de tegenstander te raken. Het perfecte uitje voor wie sportief wilt zijn en in een team wilt werken!

Afhankelijk van de groepsgrootte worden jullie in een aantal teams verdeeld. Elke keer strijden 2 teams tegen elkaar. Wanneer de groep zodanig groot is, zullen wij er een toernooi van maken! Uiteindelijk belanden er dan 2 teams in de finale, die zullen strijden om de eeuwige roem en een dikke vette prijs!

Waar speelt het Archery Tag Uitje zich af?

Het Archery Tag Uitje speelt zich af in een bosrijke omgeving aan de rand van Tilburg die zeer gemakkelijke per fiets of auto te bereiken is. Er zijn ook volop gratis parkeermogelijkheden. De locatie heeft alles wat je maar kan verzinnen voor Archery Tag zoals een flink bos met verschillende soorten obstakels voor het spel. Kortom de perfecte locatie voor een uitdagend teamuitje, vrijgezellenfeest, familiedag of ander groepsuitje in de buitenlucht!

Daarnaast is het ook mogelijk om een Archery Tag te organiseren op vergelijkbare locaties in de rest van Noord-Brabant of op jullie eigen locatie. Als we spelen op een open grasveld, nemen we opblaasbare obstakels mee om je achter te verschuilen.

Uitbreiding van het Archery Tag arrangement mogelijk!

Wil je graag een complete dag weg in de frisse buitenlucht beleven? Dan is het mogelijk om het uitje uit te breiden met bijvoorbeeld een heerlijke BBQ en extra drankjes buiten. Ook vervoer van of naar deze locatie kunnen we indien gewenst voor jullie verzorgen. Ook hierin is er weer van alles mogelijk! Vertel ons je wensen en wij gaan graag voor jullie aan de slag!

Highland Games

Highland Games Uitje, welke clan is het sterkst?

De Highland Games zijn een 19e-eeuwse voortzetting van traditionele clanspelen uit de hooglanden van Schotland. Nog steeds worden er ieder jaar Highland Games gehouden, tegenwoordig ook buiten Schotland. De Highland Games vertegenwoordigen de trots en de kracht van Schotland. De Highland Games bevatten tests gebaseerd op kracht, vaardigheid en uithoudingvermogen die worden gecombineerd met een ruime hoeveelheid plezier.

Tijdens deze Highland Games gaan de verschillende clans (teams) met elkaar de strijd aan met de diverse onderdelen van de Highland Games. Elke Highland Games uitje is anders, maar een aantal onderdelen zitten er vast in: de traditionele Tossing the Caber (paalwerpen), Tug o War (touwtrekken) en Haggis Hurling (kogel werpen). Wie is de sterkste? Wie is het behendigst? Which clan is the best? Een groepsuitje vol met schotse kitten, schotse whiskey en een hele boel rivaliteit.

Waar speelt het Highland Games Uitje zich af?

Het Highland Games uitje speelt zich af in een bosrijke omgeving aan de rand van Tilburg die zeer gemakkelijke per fiets of auto is te bereiken. Er zijn ook volop gratis parkeermogelijkheden. Deze omgeving heeft alles wat je van een Highland Games locatie zou verwachten: veel boomstammen, veel groen en verwilderde natuur. Kortom de perfecte locatie voor een uitdagend teamuitje, vrijgezellenfeest, familiedag of ander groepsuitje in de buitenlucht!

Daarnaast is het ook mogelijk om Highland Games te organiseren op vergelijkbare locaties in de rest van Noord-Brabant of op jullie eigen locatie.

Uitbreiding van het Highland Games arrangement mogelijk!

Wil je graag een complete dag weg in de frisse buitenlucht beleven? Dan is het mogelijk om het uitje uit te breiden met bijvoorbeeld een heerlijke BBQ en extra drankjes buiten een lekkere Schotse Whiskey. Ook vervoer van of naar deze locatie kunnen we indien gewenst voor jullie verzorgen. Ook hierin is er weer van alles mogelijk! Vertel ons je wensen en wij gaan graag voor jullie aan de slag!

Online Happy Painting

Online Happy Painting: maak je eigen meesterwerk!

Mis jij het ook om creatief bezig te zijn in deze tijd? Wij ook! Vandaar dat we een Online Happy Painting Workshop verzorgen in de stijl van die ene bekende TV kunstenaar maar dan met een FEMZ sausje erover.

Onze materialen worden bij jou thuisbezorgd en vanaf daar begint het plezier! Nadat je de materialen hebt uitgepakt en een drankje voor jezelf hebt ingeschonken gaan we beginnen. Onder leiding van onze kunstenaar krijg je tips en tricks om van jullie witte doek een schilderij naar eigen smaak te maken. Jullie kiezen voorafgaand aan de workshop een schilderij uit ons aanbod. Aan het einde van de workshop heeft iedereen hun eigen creatie, met dezelfde basis maar toch helemaal anders!

Een compleet online uitje met FEMZ:

Alle uitjes van FEMZ worden compleet verzorgd incl. begeleiding, alle materialen en natuurlijk ook heel veel gezelligheid. Het moet vooral een gezellige boel worden. Ideaal dus ter invulling van een teamuitje, vriendinnenuitje, vrijgezellenfeest of ander feestelijk uitje.

Kleding en materialen:

We werken met acrylverf op waterbasis waardoor deze workshop geschikt is voor iedereen. Alhoewel we elkaar wel zullen zien via Zoom is het wel aan te raden om niet je allerbeste pak aan te trekken 😉

Maak je Online Schilder Workshop compleet!

Toch borrelen ook al zit je niet bij elkaar? Maak je online Schilder Workshop compleet met een van de borrelpakketten van onze partner PubEvents. Onze borrelpakketten zijn voorafgaand samengesteld met bijvoorbeeld witte wijn, speciaalbier of bubbels. Ben je op zoek naar een gepersonaliseerd pakket? We maken graag een pakket op maat voor je!

 

Online Schilder Workshop

Online Schilder Workshop: Kleurrijk en creatief zoomen!

Mis jij het ook om creatief bezig te zijn in deze tijd? Wij ook! Vandaar dat we een Online Schilder Workshop verzorgen in FEMZ stijl.

Onze materialen worden bij jou thuisbezorgd en vanaf daar begint het plezier! Nadat je de materialen hebt uitgepakt en een drankje voor jezelf hebt ingeschonken gaan we beginnen. Onder leiding van onze kunstenaar krijg je tips en tricks om van jullie witte doek een schilderij naar eigen smaak te maken. Jullie kiezen voorafgaand aan de workshop een schilderij uit ons ruimte aanbod. Aan het einde van de workshop heeft iedereen hun eigen creatie, dezelfde basis maar toch helemaal anders!

Een compleet online uitje met FEMZ:

Alle uitjes van FEMZ worden compleet verzorgd incl. begeleiding, alle materialen en natuurlijk ook heel veel gezelligheid. Het moet vooral een gezellige boel worden. Ideaal dus ter invulling van een teamuitje, vriendinnenuitje, vrijgezellenfeest of ander feestelijk uitje.

Kleding en materialen:

We werken met acrylverf op waterbasis waardoor deze workshop geschikt is voor iedereen. Alhoewel we elkaar wel zullen zien via Zoom is het wel aan te raden om niet je allerbeste pak aan te trekken 😉

Maak je Online Schilder Workshop compleet!

Toch borrelen ook al zit je niet bij elkaar? Maak je online Schilder Workshop compleet met een van de borrelpakketten van onze partner PubEvents. Onze borrelpakketten zijn voorafgaand samengesteld met bijvoorbeeld witte wijn, speciaalbier of bubbels. Ben je op zoek naar een gepersonaliseerd pakket? We maken graag een pakket op maat voor je!

 

Online KerstQuiz

Online KerstQuiz; It’s the most wonderful time of the year!

Onze Online Kerstquiz is de perfecte afsluiter van het jaar. Speel de online KerstQuiz met je collega’s, vrienden of familie. Zo zijn jullie in deze tijd toch een beetje bij elkaar én kun je (stiekem) opscheppen over jouw feitenkennis over Kerst. Onze quizzen zijn zo gemaakt dat die Brabantse gezelligheid bij jullie van het scherm spat. Wie kan niet wachten tot de Kerstboom weer op mag? Wie kan meezingen met alle Kerst klassiekers? Of wie pikt er een traantje weg bij die ene Kerstfilm? Ontdek het tijdens onze Online Kerstquiz!

Wat kun je verwachten van een Online Kerstquiz

Je zit al klaar in je Foute Kersttrui met een drankje bij de hand, ondertussen word je ontvangen in de online meeting door een van onze quizmasters. Nadat jullie uitleg hebben gekregen, gaat de eerste ronde van start. Het gezelligste is om in teams te spelen, maar individueel kan ook. Weten jullie alle antwoorden? Of hebben jullie er toch een paar gegokt? Na elke paar rondes gaan we deze nakijken, zo weet je of je aan kop ligt of toch nog een tandje bij moet zetten.

De vragen worden ondersteund door afbeeldingen, video- en audiofragmenten en kennen een variantie aan onderwerpen. Denk bijvoorbeeld aan:

 • Actualiteiten
 • Kersthits
 • Kerstfilms
 • Kerstfeitjes
 • Wie is dit?

En nog veel meer! Zo kunnen wij ook een persoonlijke ronde maken met vragen over jullie team, vriendengroep of bedrijf! Daarnaast zijn onze pubquizzen toegankelijk voor iedereen, wel zo leuk om de quiz met iedereen te kunnen spelen!

Online ThemaQuiz

Naast onze Online PubQuiz hebben wij ook verschillende themaquizzen om nog beter aan te sluiten op jouw wensen. Weten jullie alles van voetbal? Test dan je kennis tijdens onze Online VoetbalQuiz! You are the dancing queen, young en sweet, … Zong jij de tekst al stiekem mee? Met onze Online MuziekQuiz is meedansen en -zingen onvermijdelijk! En wat dacht je van een avondje oerhollandse gezelligheid met onze Online Ik hou van Holland Quiz. Weet jij alles over ons kikkerlandje?

Maak je Online PubQuiz compleet

Toch borrelen ook al zit je niet bij elkaar? Maak je online pubquiz compleet met een van onze borrelpakketten. Onze borrelpakketten zijn voorafgaand samengesteld met bijvoorbeeld witte wijn, speciaalbier of bubbels. Ben je op zoek naar een gepersonaliseerd pakket? We maken graag een pakket op maat voor je!

Online Escape Game

Online Escape Game

Tijdens de Online Escape Game strijden jullie samen met collega’s, vrienden of familie tegen team V01D.  Samen met je collega’s of vrienden ontcijferen jullie een code en voorkomen jullie werelddominantie van de V01D.

Stop de VO1D gaat over een groep hackers die uit zijn op werelddominantie. Zoals hun naam al doet vermoeden, beloofd dit niet veel goeds: totale ‘Leegte’ (V01D). Door het oplossen van raadsels, problemen en hersenkrakers wordt steeds een stukje code ontcijfert. Welk team kraakt de totale code als eerste en wint deze game!?

Wat kun je verwachten van een Online Escape Game

Je zit al klaar met een drankje bij de hand, ondertussen word je ontvangen in de online meeting door een van onze spelbegeleider. Nadat jullie uitleg hebben gekregen, gaan jullie aan de slag met het ontcijferen van de code. Deze online Escape Game draait om samenwerken als team, delegeren, leiderschap en werken onder tijdsdruk. Welk team slaagt hier het beste in en komt als winnaar uit de bus?

Online Uitjes

Naast onze Online Escape Game beschikken wij over nog meer online uitjes. Wij hebben bijvoorbeeld ook verschillende Thema Quizzen. Weten jullie alles van voetbal? Test dan je kennis tijdens onze Online VoetbalQuiz! You are the dancing queen, young en sweet, … Zong jij de tekst al stiekem mee? Met onze Online MuziekQuiz is meedansen en -zingen onvermijdelijk! En wat dacht je van een avondje oerhollandse gezelligheid met onze Online Ik hou van Holland Quiz. Weet jij alles over ons kikkerlandje?

Maak je Online Escape Game compleet!

Toch borrelen ook al zit je niet bij elkaar? Maak je online Escape Game compleet met een van de borrelpakketten van onze partner PubEvents. Onze borrelpakketten zijn voorafgaand samengesteld met bijvoorbeeld witte wijn, speciaalbier of bubbels. Ben je op zoek naar een gepersonaliseerd pakket? We maken graag een pakket op maat voor je!

Online Ik hou van Holland Quiz

Online Ik hou van Holland Quiz; Hollandse gezelligheid maar dan in een nieuw jasje!

Tijdens de Online Ik hou van Holland Quiz komen de leukste quizvragen over ons kikkerlandje aan bod. Samen met je collega’s of vrienden zorgt dit voor een avond gegarandeerd plezier.

Onze Online Ik hou van Holland Quiz is geschikt voor jong en oud, iedereen kan meedoen aan deze Team Challenge. Onze spellen zijn zo gemaakt dat die Brabantse gezelligheid bij jouw van je scherm spat.

Wat kun je verwachten van een Online Ik hou van Holland Quiz

Je zit al klaar met een drankje bij de hand, ondertussen word je ontvangen in de Zoommeeting door een van onze Quizmasters. Nadat jullie uitleg hebben gekregen, gaat de eerste ronde van start. Een deel van de opdrachten kan je herkennen van het spelprogramma Ik hou van Holland, maar uiteraard hebben wij ook onze eigen opdrachten toegevoegd. Na elke paar rondes gaan we deze nakijken, zo weet je of je aan kop ligt of toch nog een tandje bij moet zetten.

De vragen worden ondersteund door afbeeldingen, video- en audiofragmenten en kennen een variantie aan onderwerpen. Denk bijvoorbeeld aan:

 • Spellingsronde,
 • Zeg geen ja, nee, uh
 • Cadeauspel
 • Wie ben ik?

En nog veel meer! Zo kunnen wij ook een persoonlijke ronde maken met vragen over jullie team!

Online ThemaQuiz

Naast onze Online Ik hou van Holland Quiz beschikken wij over nog meer online themaquizzen. Weten jullie alles van voetbal? Test dan je kennis tijdens onze Online VoetbalQuiz! You are the dancing queen, young en sweet, … Zong jij de tekst al stiekem mee? Met onze Online MuziekQuiz is meedansen en -zingen onvermijdelijk!

Maak je Online Ik hou van Holland Quiz compleet!

Toch borrelen ook al zit je niet bij elkaar? Maak je online pubquiz compleet met een van de borrelpakketten van onze partner PubEvents. Onze borrelpakketten zijn voorafgaand samengesteld met bijvoorbeeld witte wijn, speciaalbier of bubbels. Ben je op zoek naar een gepersonaliseerd pakket? We maken graag een pakket op maat voor je!

Online Team Challenge

Online Team Challenge; onze tip voor een geslaagd online uitje!

Tijdens de Online Team Challenge komen de leukste quizvragen, originele en ludieke opdrachten en uitdagende hersenkrakers en raadsels. Samen met je collega’s of vrienden zorgt dit voor een avond gegarandeerd plezier.

Onze Online Team Challenge is geschikt voor jong en oud, iedereen kan meedoen aan deze Team Challenge. Onze spellen zijn zo gemaakt dat die Brabantse gezelligheid bij jouw van je scherm spat.

Wat kun je verwachten van een Online Team Challenge

Je zit al klaar met een drankje bij de hand, ondertussen word je ontvangen in de Zoommeeting door een van onze Quizmasters. Nadat jullie uitleg hebben gekregen, gaat de eerste ronde van start. Werk als team samen en probeer zo veel mogelijk punten te verdienen. Weten jullie alle antwoorden? Of hebben jullie er toch een paar gegokt? Na elke paar rondes gaan we deze nakijken, zo weet je of je aan kop ligt of toch nog een tandje bij moet zetten.

De vragen worden ondersteund door afbeeldingen, video- en audiofragmenten en kennen een variantie aan onderwerpen. Denk bijvoorbeeld aan:

 • Vraag&antwoord,
 • Creatieve opdrachten,
 • Hersenkrakers,
 • Raadsels.

En nog veel meer! Zo kunnen wij ook een persoonlijke ronde maken met vragen over jullie team!

Online ThemaQuiz

Naast onze Online MuziekQuiz beschikken wij over nog meer online themaquizzen. Weten jullie alles van voetbal? Test dan je kennis tijdens onze Online VoetbalQuiz! You are the dancing queen, young en sweet, … Zong jij de tekst al stiekem mee? Met onze Online MuziekQuiz is meedansen en -zingen onvermijdelijk! En wat dacht je van een avondje oerhollandse gezelligheid met onze Online Ik hou van Holland Quiz. Weet jij alles over ons kikkerlandje?

Maak je Online MuziekQuiz compleet!

Toch borrelen ook al zit je niet bij elkaar? Maak je online pubquiz compleet met een van de borrelpakketten van onze partner PubEvents. Onze borrelpakketten zijn voorafgaand samengesteld met bijvoorbeeld witte wijn, speciaalbier of bubbels. Ben je op zoek naar een gepersonaliseerd pakket? We maken graag een pakket op maat voor je!