Femz workshops en citygames

Per activiteit staat aangegeven wat het minimum aantal deelnemers is voor deze activiteit.

Indien jullie toch graag met een kleiner groepje komen dan het minimum dat voor de activiteit staat is dat wel mogelijk. Echter berekenen we dan een meerprijs p.p.

Je kunt een activiteit bij ons reserveren door het offerte of contact formulier in te vullen. Je mag ons ook altijd bellen op tel. 013-7503926 om je boeking telefonisch te plaatsen.

Nadat je een activiteit bij ons hebt geboekt ontvang je van ons een opdrachtbevestiging met de vraag deze te controleren, waar nodig aan te vullen en ondertekend retour te zenden. Nadat we de bevestiging retour hebben ontvangen is de boeking definitief.

Je kunt nog tot 14 dagen voor aanvang van de activiteit kosteloos wijzigingen doorgeven in het aantal deelnemers. Dit met inachtneming van het minimum wat voor de betreffende activiteit staat.

Het is lastig om exact aan te geven wanneer je het beste kunt boeken. Maar als je er zeker van wilt zijn dat er op de datum van jullie voorkeur nog een plekje vrij is adviseren wij ruim op tijd te boeken. Sommige data zijn namelijk erg in trek en dan geldt wie het eerst komt die het eerste maalt.

Het is zeker mogelijk een optie te nemen op een activiteit / arrangement. In de regel kunnen wij opties maximaal 1 week voor je vasthouden. In hele drukke periodes is dit soms max. 3 dagen. Dit zullen we dan vooraf aangeven.

We beschikken over een tweetal locaties in het centrum van Tilburg. Daarnaast werken we samen met diverse (horeca)locaties in Breda, Tilburg en omgeving. We zullen vooraf overleggen waar de activiteit plaats zal vinden daar dit afhankelijk is van jullie voorkeur, gelegenheid en groepsgrootte.

Wij kunnen onze activiteiten op elke gewenste locatie verzorgen. Wij nemen alles mee. Jullie hoeven dan enkel te zorgen voor een geschikte ruimte en wat te drinken voor de gasten. Het verzorgen van een activiteit op jullie eigen locatie kan soms gunstig zijn i.v.m de WKR in dat geval hoeft er geen belasting over het uitje te worden afgedragen.

Ja hoor dit is ook mogelijk. Het kan zijn dat we dan een kleine meerprijs dienen te berekenen i.v.m. de consumpties op locatie.

Per activiteit staat exact beschreven wat bij de prijs is inbegrepen.

Wij hebben inmiddels ruim 10 jaar ervaring in het verzorgen van onze activiteiten waardoor we de tijdsduur inmiddels goed in kunnen schatten. Hierdoor komt uitloop niet vaak voor.

Ja dat kan, FEMZ biedt vele mogelijkheden tot maatwerk. Omdat wij bijna alle activiteiten welke we op onze website aanbieden in eigen beheer ontwikkelen en verzorgen kunnen we deze ook eenvoudig aanpassen op specifieke wensen. Bij dinarspellen en feesten met eten geldt uiteraard ook dat er rekening kan worden gehouden met ev. (dieet) wensen of allergieën. 

Op onze Website staan prijs staffels per groepsgrootte vermeld. Mocht je een beperkter budget hebben, laat het ons dan ook weten. Zoals vermeld bieden wij ook vele mogelijkheden tot maatwerk.

Het is mogelijk om de activiteit om wat voor reden te annuleren, echter zullen wij hier in sommige gevallen annuleringskosten voor bereken.

Bij annulering na bevestigen van de activiteit berekenen we €50,-  administratiekosten

Bij annulering binnen 1 maand. berekenen wij een bedrag van 25% van het totaalbedrag voor administratiekosten en inkomstenderving.

14 dagen voor aanvang van de activiteit berekenen we 50% van het totaalbedrag.

Bij annulering binnen 7 dagen voor aanvang van de activiteit berekenen we 100% van het totaalbedrag.

Hier vind je een totaal overzicht van onze algemene voorwaarden

We kunnen ons natuurlijk voorstellen hoe vervelend een van bovenstaande situaties is, echter kunnen wij hier op het laatste moment niet op inspelen bijven onze annuleringsvoorwaarden en/of wijziging aantal deelnemers gelden.


Wij adviseren onze klanten altijd om bij hun eigen verzekeringsagent een annuleringsverzekering af te sluiten. Zodat bij ernstige situaties uw eigen verzekering de annuleringskosten vergoedt.

Per factuur middels overschrijving. De factuur versturen wij nadat wij de opdrachtbevestiging van de boeking retour hebben ontvangen en deze dient 7 dagen voor aanvang van de activiteit betaald te zijn.

Alle genoemde prijzen op onze website zijn inclusief BTW.

Het kan gebeuren dat u te laat bent. Wij starten dan indien nog mogelijk op het latere tijdstip, dit is natuurlijk wel zonde van uw beschikbare tijd. De eindtijd van de activiteit staat namelijk vast.

Dit ook i.v.m. uitjes en events die na die van jullie staat gepland. Het zou tenslotte niet eerlijk zijn als de gasten na jullie moeten wachten omdat de groep voor hen te laat was.