Femz workshops en citygames

Een vrijgezellenfeest met ondeugend randje.

Prijs: va. €47,50 p.p.

Aantal deelnemers

Minimaal 15 personen. Minder in overleg mogelijk.

Datum en tijd

In overleg, 7 dagen per week mogelijk.

Tijdsduur

Circa 3 uur.

Locaties

FEMZ Tilburg

Ondeugende vrijgezellenfeest kookworkshop, hilariteit alom!

Wil je voor het ondeugende vrijgezellenfeest wat jij mag organiseren voor jouw zus, vriendin, nicht of collega een kookworkshop plannen? Mag het best een tikkeltje ondeugend en met een sexy tintje? En een flinke dosis humor? Dan is onze ondeugende vrijgezellenfeest kookworkshop wellicht een leuk idee voor jullie vrijgezellendag in Tilburg.

Tijdens de ondeugende vrijgezellenfeest kookworkshop worden jullie allereerst ontvangen met een feestelijk welkomstdrankje. Zo komen jullie alvast in de juiste stemming. Hierna gaan de ondeugende schortjes aan en de attributen op. Vervolgens is er een korte uitleg van de verschillende gerechten die we gaan maken. Alle gerechten hebben namen die lekker dubbelzinnig zijn ;). Je kunt hierbij denken aan hete ballen, pikkies in a blanket, gemarineerde billen, Hollandsche knulletjes, gespoten eieren en meer lekkers. Om je vingers letterlijk bij af te likken ;)

De pikante kookworkshop gaat om de eerste plaats om plezier en gezelligheid maar natuurlijk wordt er ook gewoon erg lekker gekookt en gegeten. Tijdens de workshop schenken we nog eens drie drankjes per persoon en sluiten we af met koffie/thee en een heerlijk maar oh zo ondeugend toetje. Yummie!!

Een complete vrijgezellendag met ondeugend tintje in Tilburg?

Wil je een compleet vrijgezellendag met een ondeugend tintje. Dan is het misschien leuk om de kookworkshop te combineren met bijvoorbeeld een 50 tinten grijs quiz, een creatieve 50 tinten workshop maak je eigen sex toys of wat dacht je van de citygame Sex and the City? Kortom we hebben volop mogelijkheden om van jullie vrijgezellendag in Tilburg een plezierig dag te maken waar nog lang over zal worden nagepraat ;)

Deelnemers & Prijs:

Prijs va. 15 deelnemers: €49,50 p.p. incl. btw

Prijs va. 20 deelnemers: €47,50 p.p. incl. btw

Optioneel afkoop dranken: €10,- p.p.

Specificaties:

Incl:

  • uitleg en begeleiding
  • gebruik van attributen
  • receptuur
  • alle ingrediënten
  • 3 consumpties p.p
  • koffie/thee na