Femz workshops en citygames

Een workshop waarvan je letterlijk en figuurlijk nog lang kunt na genieten!

Prijs: va. €29,50 p.p.

Aantal deelnemers

Tilburg min.10 pers. Breda eo. locaties min. 15 pers. Minder in overleg mogelijk.

Datum en tijd

In overleg, 7 dagen per week mogelijk.

Tijdsduur

Circa 2 uur

Locaties

Locatie: FEMZ Tilburg / Breda eo. locaties in Nederland

Vijftig tinten grijs workshop, maak je eigen sexy toys.

Wil jij jouw vriendin, zus, nicht of collega voor haar vrijgezellenfeest in Tilburg of Breda verrassen met een echt originele workshop met een wel heel ondeugend tintje?!! Boek dan onze vijftig tinten grijs workshop en jullie gaan met blosjes op de wangen jullie eigen sexy toys maken.

Wat kun je van de vijftig tinten grijs workshop verwachten?

We ontvangen je allereerst met een lekker welkomstdrankje om een beetje losser te geraken en alvast wat in de de stemming te komen ;) Hierna volgt een korte uitleg van de workshop "meesteres" en komt het leer op tafel. Met dit leer en nog diverse andere materialen ga jij vervolgens je eigen sexy toys maken. We starten met het maken van een leren zweepje en vervolgens ga je aan de slag met je eigen mysterieuze masker of spannende blinddoek.

Hoeveel toys je maakt tijdens de workshop is een beetje afhankelijk van je werktempo en of je door het lachen heen komt natuurlijk. Tussendoor nemen we ook nog een mini quiz af en zullen we de aanstaande bruid eens even flink aan de tand voelen ;) De winnares van deze quiz wordt natuurlijk beloond met een spannende prijs.

De workshop is vooral bedoeld als ludieke vrijgezellenfeest activiteit en staat dan ook bol van de humor en hilariteit. Het is echt een workshop waar je letterlijk en figuurlijk nog lang van na kunt genieten ;)

Een complete vrijgezellendag met een ondeugende tintje?

Wil je graag een complete vrijgezellendag organiseren geheel in het thema erotiek? Dat kan bij FEMZ ook. Je kunt deze workshop bijvoorbeeld uitbreiden met een ondeugende vrijgezellenfeest kookworkshop, de 50 tinten grijs quiz, een erotische chocolade en cupcake workshop of wat dacht je van een citygame sex and the city? Er is van alles mogelijk! Een combinatie van thema's is natuurlijk ook mogelijk. Vertel ons gerust jullie wensen en wij gaan hiermee graag aan de slag!

Deelnemers & Prijs:

Prijs va.10 deelnemers: €34,50 p.p.incl. btw

Prijs va. 25 deelnemers: €32,50 p.p. incl. btw

Prijs va. 50 deelnemers: €29,50 p.p. incl. btw

Prijs va. 100 deelnemers: op aanvraag

Specificaties:

Incl:
-uitleg en begeleiding
-ontvangst met een welkomstdrankje ( op locatie Tilburg) en een drankje tijdens de workshop.
-alle materialen
-tips en tricks voor het gebruik van je eigen toys voor mee naar huis 😉
-een presentje voor de vrijgezel

-een persoonlijke mini quiz over de vrijgezel. De winnares ontvangt een spannende prijs 😉