Femz workshops en citygames

Workshop koken Tilburg

Workshop koken in Tilburg volgen?

FEMZ organiseert diverse kookworkshops zoals tapas, sushi of heerlijke delicatessen!

Vind je het leuk om samen met je familie of je vrienden en vriendinnen aan een workshop koken mee te doen in Tilburg? Dan ben je bij FEMZ aan het juiste adres. Wij organiseren diverse kookworkshops zoals het maken van tapas, sushi en delicatessen als bonbons en cupcakes. Leuk om te doen, heerlijk om op te eten. Gezellig als bedrijfsuitje, tijdens een familiedag of als opwarmertje voor een vrijgezellenfeest. Ook mogelijk in combinatie met één van onze andere activiteiten. Wil je een arrangement samenstellen en heb je interesse in een gratis en geheel vrijblijvende offerte? Deze vraag je heel eenvoudig online aan!

Een professionele kookworkshop in Tilburg

Onze workshops koken worden in Tilburg altijd in een professionele en vooral gastvrije setting aangeboden. Het gezellig samenzijn staat dan ook centraal. FEMZ maakt tijdens haar kookworkshops uitsluitend gebruik van authentieke gerechten, verse ingrediënten en natuurlijk professionele begeleiding. Daarnaast zijn de drankjes inbegrepen. Onze kookuitjes zijn laagdrempelig en daarom geschikt voor iedereen. Deze workshops duren gemiddeld 3 uur en zijn ideaal als afsluiter van een actieve dag in Tilburg.

Ervaring, veiligheid en service

Voor onze workshops koken geldt, net als voor al onze workshops, dat de ervaring van de coaches, de veiligheid van de activiteit en de service die we als aanbieder verlenen van hoog niveau zijn. Onze kwaliteit wordt namelijk gewaarborgd door de toetsing van verschillende criteria vanuit het Workshop Keurmerk waaraan we moeten voldoen. Wil je hierover meer weten of heb je vragen over onze workshops? Bel dan nu met 013-7503926 of mail naar info@www.femz.nl!

Plaats een reactie