Femz workshops en citygames

Een creatieve workshop voor elke gelegenheid!

Prijs: va. €22,50 p.p.

Aantal deelnemers

Locatie Tilburg min. 10 deelnemers. Locatie Breda eo locaties min. 15 deelnemers.

Datum en tijd

In overleg, 7 dagen per week mogelijk.

Tijdsduur

Circa 2 uur

Locaties

FEMZ Tilburg eo locaties in Brabant (0,35 ct per km )

Pop art schilder workshop. Ideaal voor een creatief teamuitje of vrijgezellenfeest!

Op zoek naar een creatieve invulling voor jullie teamuitje, vriendenuitje, familiedag of vrijgezellenfeest in Tilburg? En wil je graag een blijvende herinnering? Dan is de pop art schilder workshop wellicht een workshop die goed bij jullie past! Onder leiding van onze creatieve workshop leiding ga jij een zelf portret (of die van iemand anders ;) schilderen in de typerende stijl die Andy Warhol zo beroemd maakte.

Verloop van de pop art schilder workshop:

Je wordt ontvangen op onze workshop locatie met koffie/thee en wat lekkers. Hierna volgt een korte uitleg over de technieken en de tips voor het combineren van de juiste kleuren zodat je het mooiste effect krijgt. Hierna mag je lekker zelf aan de kwast. Het is niet moeilijk en als je de stappen van onze workshop leiding volgt kan echt iedereen een mooi werk maken!

Geschikt voor elk groepsuitje!

De pop art schilder workshop is echt geschikt voor elke gelegenheid. We kunnen hier dan ook gemakkelijk op in spelen. Zo is het voor een vrijgezellenfeest bijvoorbeeld leuk om doekjes te maken van de vrijgezel en haar aanstaande in verschillende kleuren. Deze vormen dan later een groot geheel.

Voor bedrijven is het ook een leuk idee om de kleine doekjes op te hangen als soort van alternatief smoelenboek. Wellicht ook tof om de kleuren van het bedrijf te gebruiken. Er is hierin ook van alle mogelijk.

Het formaat wat we voor deze workshop gebruiken is standaard 20x20. maar in overleg kan hier natuurlijk ook van worden afgeweken.

Incl:

* uitleg en begeleiding

* 1 canvas doekje van 20×20 ( 1 portret )

* alle materialen

* onbeperkt koffie/thee

* wat lekkers voor tijdens de workshop

* beschermende schortje

Deelnemers & Prijs:
Prijs va. 10 deelnemers: €29,50 p.p. incl. btw
Prijs va. 15 deelnemers: €27,50 p.p. incl. btw
Prijs va. 25 deelnemers: €25,- p.p. incl. btw
Prijs va. 50 deelnemers: €22,50 p.p. incl. btw