Femz workshops en citygames

Ontdek hoe leuk en ontspannend schilderen kan zijn.

Prijs: va. €22,50 p.p.

Aantal deelnemers

Locatie Tilburg min. 10 deelnemers. Locatie Breda eo locaties min. 15 deelnemers.

Datum en tijd

In overleg, 7 dagen per week mogelijk.

Tijdsduur

Circa 1,5 tot 2 uur.

Locaties

FEMZ Tilburg en op iedere eigen locatie in Brabant.

Schilder workshop drip art, ontdek dat het maken van een schilderij erg leuk en ontspannend is!

We hebben weer een heerlijke creatieve schilder workshop voor jullie ontwikkeld. Ditmaal is het de schilder workshop drip art. Een heerlijk ontspannen workshop die ook nog eens leuk is. En het allerleukste.. je hoeft er echt niet voor te kunnen schilderen!! Tof he?

We werken tijdens deze workshop op een doekje van 20x20 cm wat je eerst gaat voorzien van een basis kleur. Hierna kies je je figuur als basis van het doek. Je kunt hiervoor een eigen portret of dat van je kind aanleveren welke wij om zullen zetten naar een pop-art portret. Of je kunt ook kiezen voor een portret van een beroemdheid of een silhouet van een object of het stelletje onder de paparaplu. De keuze is aan jou. Daarnaast mag je ook de kleurstelling zelf bepalen natuurlijk!

Verloop van de schilder workshop drip art:

Je wordt allereerst gastvrij ontvangen met een kopje koffie/thee. De schilder spullen en doekjes liggen reeds voor jullie uitgestald. Hierna volgt een korte uitleg van onze workshop coach en gaan jullie aan de slag met je eigen doekje. Het resultaat is een supertof en kleurrijk portret.

Andere maten mogelijk:

Tegen een meerprijs is het ook mogelijk om een andere maat doek te bewerken. De workshop zal hierdoor ook wat langer duren. Denk bijvoorbeeld aan een alternatief smoelenboek waarbij er meerdere portretten op 1 doek worden gezet. Superleuk ter invulling van een creatief teamuitje of bedrijfsuitje!

Ook op locatie.

Naast dat we onze creatieve workshops op onze sfeervolle workshop locatie in het centrum van Tilburg verzorgen, komen wij vanaf 15 personen ook graag naar jullie toe.

Deelnemers & Prijs:

Prijs va. 10 deelnemers: € 27,50 p.p. incl. btw
Prijs va. 25 deelnemers: € 25,- p.p. incl. btw
Prijs va. 50 deelnemers: € 22,50 p.p. incl. btw
Prijs va. 100 deelnemers: op aanvraag

Specificaties:

Incl:
* uitleg en begeleiding
* doekje van 20×20
* foto bewerking
* onbeperkt koffie/thee
* wat lekkers voor tijdens de workshop
* beschermende schortjes