Femz workshops en citygames

Hip, creatief en erg gezellig!

Prijs: va. €29,50 p.p.

Aantal deelnemers

Tilburg min. 10 pers. Breda eo locaties min. 15 pers.

Datum en tijd

In overleg, 7 dagen per week mogelijk.

Tijdsduur

Circa 2,5 uur

Locaties

Locatie: FEMZ Tilburg, Breda e.o. locaties in Nederland

Handletteren op krijtbord, hip, leuk en leerzaam!

Tijdens de workshop handletteren op krijtbord gaan jullie de handen eens even lekker uit de mauwen steken. Je maakt namelijk je eigen krijtbord van circa 30x40 cm groot. Daarna zal de workshop leidster jullie de basis van het handletteren aanleren. Je leert onder andere hoe je letters opbouwt en hoe je een mooie compositie maakt. Hierna ga je nog even oefenen voordat het echte werk gaat beginnen.

Na het oefenen is het tijd om een ontwerp te maken van je favoriete quote welke je graag op je krijtbord zou willen overzetten. Wanneer je ontwerp klaar is ga je deze uittekenen op je bord en over trekken met een chalk marker. Het resultaat is een stoer krijtbord met jouw eigen favoriete spreuk.

Om het helemaal af te maken laten we het nog heel even drogen en maken we er nog een mooie lijst om heen voor de afwerking. Dit mag, maar hoeft natuurlijk niet ;)

Workshops incl. koffie/thee en wat lekkers.

Onze workshop handletteren op krijtbord is helemaal compleet en aangekleed inclusief koffie/thee en wat lekkers. Want van al dat intensieve werk krijg je natuurlijk wel dorst en trek.

Wil je de workshop nog verder uitbreiden met een lunch, borrelplank of diner na afloop. Dit kan. Wij nemen de zorg voor jullie dagje uit in Tilburg graag uit de handen. Vertel ons dan ook gerust jullie wensen en wij denken graag met jullie mee.

Ook leuk als teamuitje voor café's en restaurants

Werk jij in een horeca zaak en kunnen de krijtborden in jullie zaak wel wat fraaier? Dan is deze workshop wellicht een leuke invulling voor jullie volgende teamuitje. We leren je dan een strak menu op krijtbord over te brengen zodat deze er voortaan netjes en professioneel bij staan. Vraag gerust vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Deelnemers & Prijs:

Prijs va.10 deelnemers:  €34,50 p.p.
Prijs va. 25 deelnemers: €32,50 p.p.
Prijs va. 50 deelnemers: €29,50 p.p.
Prijs va.100 deelnemers: op aanvraag

Specificaties:

Incl:
uitleg en begeleiding
een houten mdf plaat van 30×40
alle materialen
koffie/thee met wat lekkers