Femz workshops en citygames

Verrassend, leerzaam en vooral erg leuk!

Prijs: va. €26,- p.p.

Aantal deelnemers

Minimaal 10 pers. Ben je met minder? Neem dan een kijkje bij onze inloop workshops.

Datum en tijd

In overleg, 7 dagen per week mogelijk.

Tijdsduur

Circa 2 uur.

Locaties

FEMZ Tilburg en op iedere eigen locatie in Brabant.

Workshop verf gieten. Ervaar het plezier van liquid painten.

Tijdens de workshop verf gieten (ook wel paint pouring genoemd) zul je ervaren dat echt iedereen creativiteit in huis heeft! Je gaat aan de slag met verf gieten. Het is leuk en leerzaam. De resultaten zijn op zijn zachtst gezegd verrassend! Je werkt met kleuren, mengsels en verschillende technieken. Dit zijn oa. de dirty pour, cup flipping, wiping en de puddle pour. Het is niet moeilijk. Echt iedereen kan het! Je zult tijdens de workshop acrylic pouring ervaren dat het erg leuk en ontspannend is!

Het verloop van de workshop verf gieten:

Jullie worden allereerst gastvrij ontvangen door onze creatieve workshop coach met de nodige ervaring met verf gieten. Alle materialen staan reeds voor jullie uitgestald en ook aan schortjes en handschoenen is uiteraard gedacht.

Hierna zal de workshop coach starten met het uitleggen van de gedachte achter het verf gieten. Je gaat de kleuren kiezen en aan de slag met het bereiden van jouw mengsels. Dan zal zij stap voor stap enkele  technieken laten zien. Hierna ga je zelf aan de slag met het maken van je eigen gegoten creaties.

Er zullen verschillende technieken van het verf gieten aan bod komen. Denk aan de dirty pour, de open pour en cup flipping. Wat dit is zul je allemaal leren tijdens deze creatieve workshop in onze workshop studio in het centrum van Tilburg.

Je hoeft overigens niet bang te zijn dat je alle informatie niet zult kunnen onthouden, je krijgt van ons na afloop namelijk een handige hand-out mee waarin je alles nog eens rustig naar kunt lezen.

Erg geschikt als creatief teamuitje:

De workshop acrylic pouring is geschikt voor iedereen! Je bent op een ontspannen manier samen bezig vanuit creativiteit. Hieruit ontstaan vaak leuke gesprekken. Zo leer je elkaar op een andere manier beter kennen buiten het werk om.

Deelnemers & Prijs:

Prijs va. 10 deelnemers: € 32,50 p.p. incl. btw

Prijs va. 15 deelnemers: € 29,50 p.p. incl. btw

Prijs va. 25 deelnemers: € 27,50 p.p. incl. btw

Prijs va. 50 deelnemers: € 26,- p.p. incl. btw

Prijs va. 100 deelnemers: op aanvraag

Specificaties:

Incl:

* uitleg en begeleiding

* meerdere kleine doekjes ( in overleg kan hier ook van af worden geweken)

* alle materialen

* onbeperkt koffie/thee

* wat lekkers voor tijdens de workshop

* beschermende schortjes

*we werken met acrylverf waardoor deze workshop geschikt is voor iedereen!