Femz workshops en citygames

Om je vingers bij af te likken, zo lekker!!

Prijs: va. €27,50 p.p.

Aantal deelnemers

Tilburg min. 10 pers. Breda eo. locaties min. 15 pers. Minder in overleg mogelijk.

Datum en tijd

In overleg, 7 dagen per week mogelijk.

Tijdsduur

Circa 2-2,5 uur

Locaties

FEMZ Tilburg maar ook op andere locaties in Brabant (0,35 ct per km )

Workshop bonbons maken, mmm lekker veel chocolade!!

Ben jij een echte chocoholic? Kunnen ze jou s'nachts wakker maken voor een heerlijke bonbon? Of lijkt het je leuk om zelf te leren hoe je ook van die lekkere verwennerijtjes kunt maken? Dan is onze workshop bonbons maken echt wat voor jou! Gelukkig is bijna iedereen dol op chocolade en zoetigheid en vind men het vaak leuk om samen te kokkerellen. Ideaal dus ook ter invulling van een gezellig en lekker groepsuitje.

Verloop van de workshop bonbons maken:

Bij aankomst worden jullie door onze workshop leiding gastvrij ontvangen met een lekkere kop koffie/thee. De materialen en ingrediënten hebben we alvast voor jullie klaar gelegd evenals de receptuur. Natuurlijk voorziet onze culinaire workshop coach jullie vooraf eerst even van de nodige instructies en tips. Hierna mogen jullie lekker zelf aan de slag met lekker veel chocolade!

Er worden diverse chocolade creaties gemaakt. Tijdens de workshop bonbons maken kun je onderstaande opties ongeveer verwachten:

 • Fairy pops
 • Gevulde bonbons
 • Chocolade truffels
 • Pof prikkers
 • Marsepein sensatie
 • Chocolade tekening

Kortom een en al chocolade tijdens deze creatieve en culinaire workshop van FEMZ. Afhankelijk van de groepsgrootte en eventuele dieetwensen zullen we wat variëren met de receptuur. Sowieso is het altijd lekker en met een heleboel chocolade!

We sluiten de workshop af met een korte chocolade quiz. Voor de winnaar is er een kleinigheidje te verdienen. Na afloop van de quiz komen de bonbons uit de koelkast en mogen de bonbon doosje worden gevuld zodat jullie al het lekkers mee naar huis kunnen nemen.

Deze workshop is ideaal ter invulling van een vrijgezellenfeest, familiedag, teamuitje of ander groepsuitje Tilburg! Uiteraard helpen we jullie ook graag met de verdere invulling van jullie dag. Denk bijvoorbeeld aan een gezellige boottocht, actieve citygame of nog een kookworkshop? We bieden ook tal van complete dagprogramma's. Deze vind je hier.

Deelnemers & Prijs:

Prijs va. 10 deelnemers: € 34,50 p.p.

Prijs va. 25 deelnemers: € 32,50 p.p.

Prijs. va. 50 deelnemers: € 29,50 p.p.

Prijs va. 100 deelnemers: op aanvraag.

 

Specificaties:

Incl:

 • uitleg en begeleiding
 • alle ingrediënten
 • verpakking materialen om alles leuk in mee te nemen
 • receptuur (deze wordt na afloop per mail toe gestuurd)
 • koffie/thee met wat lekkers