Femz workshops en citygames

Even lekker je hoofd leeg maken en met je handen werken.

Prijs: va. €35,- p.p.

Aantal deelnemers

Minimaal 10 pers.

Datum en tijd

In overleg, 7 dagen er week mogelijk.

Tijdsduur

Circa 1,5 tot 2 uur.

Locaties

FEMZ Tilburg, Breda eo steden in Brabant

Chunky wol kussen maken, maak een prachtig woonaccessoire met lontwol.

Ook zo dol op die mooie producten van XL lontwol of Chunky garen? Wist je dat je deze echt supergoed zelf kunt maken? En wij gaan het je graag leren tijdens de workshop Chunky wol kussen maken. Tijdens deze workshop ga je door middel van een knoop techniek of wel met de hand haken, een rond kussen van circa 30-35 cm doorsneden maken. Je zult merken dat het werken met deze materialen heerlijk is. Je maakt even lekker je hoofd leeg en als kers op de taart creëer je ook nog wat moois waar je lang plezier van zult hebben. Dit alleen al geeft een heerlijk gevoel van voldoening!

Verloop van de workshop Chunky wol kussen maken:

Je wordt allereerst gastvrij ontvangen door onze creatieve workshop coach. Zij zal jullie heerlijk in de watten ( of in dit geval zachte wol ;) leggen met een lekker bakje koffie/thee met daarbij wat lekkers. Vervolgens zal zij uitleg geven over het verloop van de workshop en het materiaal wat we gaan gebruiken. Daarna neemt ze jullie stap voor stap mee in het proces van het maken van het kussen.

Tussendoor is er een korte pauze voor een lekker drankje, de hoge nood en om de handen weer even los te schudden. Daarna ga je weer verder en leg je de laatste hand aan jouw eigen woonaccessoire.

Meerdere kleuren mogelijk:

De kleuren welke mogelijk zijn; dat zijn er best veel. Maar ook is het wel een beetje afhankelijk van de voorraad bij onze leverancier. Laat ons weten welke kleur je graag wilt en wij kijken wat hierin de opties zijn.

Wil je meer weten over deze workshop of informeren naar beschikbaarheid? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op via sales@femz.nl Onze back-office zit voor je klaar om al je vragen te beantwoorden.

Deelnemers & Prijs:

Locatie va. 10 pers: €37,50 p.p. incl. btw

Locatie va. 25 pers: €35,- p.p. incl. btw

Locatie va. 50 pers: op aanvraag

 

Specificaties:

Incl:

  • uitleg
  • begeleiding
  • XL garen
  • binnen kussen. of vulling
  • koffie/thee
  • wat lekkers