Femz workshops en citygames

Creatief, kleurrijk en ontspannen

Prijs: va.€25,- p.p.

Aantal deelnemers

Tilburg min. 10 pers. Breda eo. locaties min. 15 pers. Minder in overleg mogelijk.

Datum en tijd

In overleg, 7 dagen per week mogelijk.

Tijdsduur

Circa 2 uur

Locaties

Locatie: FEMZ Tilburg / Breda. Daarnaast komen wij op elke gewenste locatie in NL.

Workshop Servies Stippen, kleurrijk en creatief!

De workshop servies stippen is een creatieve workshop waarbij je volledig tot rust komt. Met speciale porselein verf en diverse hulp materialen ga je een basis bord decoreren met de speciale stippen techniek. Het resultaat hiervan is een uniek ontworpen item in jouw favoriete kleur. We hebben diverse objecten voor jullie klaar staan. Mocht je specifieke wensen hebben kwa object (mok, beker, bordje, mini etagere etc,) dan vernemen we dit graag vooraf bij de reservering.

Dus ben je op zoek naar een originele creatieve workshop ter invulling van een vrijgezellenfeest, teamuitje of familiedag in Tilburg of Breda? Dan is de workshop servies stippen zeker aan te raden!

Verloop van de workshop servies stippen:

Jullie worden bij aankomst op onze locatie hartelijk ontvangen met een drankje. Hierna zal onze creatieve workshop leidster zich aan jullie voorstellen en de stippen techniek en nodige materialen toelichten. Dan is het tijd om lekker zelf aan de slag te gaan en helemaal tot rust te komen. Tijdens de workshop zullen wij nogmaals langsgaan met een kopje koffie/thee en zal er wat lekker op tafel worden gezet. Na circa 2 uur loopt de workshop ten einde en mogen jullie je creatie mee naar huis nemen. Hier mag het na 1 dag nog even een half uurtje in de oven en is het klaar voor gebruik.

Tip! 

Indien je de workshop servies stippen boekt ter invulling van een vrijgezellenfeest of teamuitje is het wellicht een idee om verschillende objecten te versieren welke gezamenlijk één servies vormen. Leuk om cadeau te geven of voor in de kantine op de zaak.

Uitbreiding mogelijk:

Willen jullie naast koffie/thee graag wat anders drinken, de workshop uitbreiden met een high tea of diner? Of wat dacht je van de combinatie met bijvoorbeeld een ludiek of spannend dinerspel om je dag helemaal compleet te maken? Er is van alles mogelijk. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden. Wij denken graag met jullie mee!

 

 

Deelnemers & Prijs:

Prijs va. 10 deelnemers: € 32,50 p.p. incl. btw

Prijs va. 25 deelnemers: €29,50 p.p. incl. btw

Prijs va. 50 deelnemers: €25,- p.p. incl. btw

Prijs va. 100 deelnemers: op aanvraag

Deze workshop biedt veel mogelijkheden tot maatwerk. Ook voor een beperktere tijdsplanning en/of budget. Vraag gerust naar de mogelijkheden!

Specificaties:

Incl:

  • uitleg
  • begeleiding
  • alle materialen
  • servies
  • koffie/thee met wat lekkers